SkipNavLinkText
menu

RFID-beolvasók

Könnyen megláthatja a láthatatlant.


RFID-BEOLVASÓK VÁSÁRLÁSA INGYENES ÚTMUTATÓ KÉRÉSE

Könnyen megláthatja a láthatatlant. Többé nem lesz szüksége közvetlen rálátásra az eszközök azonosításához és megtalálásához. RFID-beolvasóink segítségével a hatótávolságon belül nagy pontossággal és sebességgel láthatja az RFID-címkével ellátott eszközöket.

Fix beolvasók


Brady FR22 fix RFID-beolvasók

A Brady FR22 fix RFID-beolvasó a fix RFID-rendszerek új megközelítésének központi eszköze, széles kommunikációs lehetőségekkel és moduláris kialakítással. Az FR22 fontos építőköve a különböző visszakövetési és intelligens gyártási megoldásoknak..

VÁSÁRLÁS MOST

Brady BFA

A Brady BFA egy fejlett nyalábformálással rendelkező felső antenna 28 szoftvervezérelt sugárral és integrált mozgás- és irányérzékelővel. Engedélyezhető az összes sugár a legmagasabb RFID-beolvasási lefedettség és pontosság érdekében, vagy korlátozott észlelési terület meghatározásához csak bizonyos sugarak.

VÁSÁRLÁS MOST

Brady GA30

A Brady GA30 egy nagyon nagy erősítésű általános célú antenna, amely ideális az IP-minősítést igénylő zord környezetekhez. Ez az antenna közvetlenül felszerelhető bármilyen felületre, akár fémre is anélkül, hogy veszélyeztetné az UHF RFID-beolvasási teljesítményt.

VÁSÁRLÁS MOST

Kézi beolvasók


Brady RFID HH83 és HH83 RFID ACD

A szokásos HH83 vonalkódok, NFC és HF RFID-címkék, míg a HH83 RFID ACD vonalkódok, NFC, HF és UHF RFID-címkék beolvasására használható.

Brady RFID HH85 RFID ACD

A Brady HH85 RFID ACD a Brady HH83 RFID ACD robusztus testvére. A memória és a CPU területén a HH83-mal azonos specifikációkkal rendelkeznek, de ezek a masszív és cseppálló beolvasók gumiütközőkkel és pisztolymarkolattal is fel vannak szerelve.


Egyedi beolvasó alkalmazások vagy szoftver


Tekintse meg az RFID-adatokat az Önnek szükséges formában az egyedi fejlesztésű beolvasó alkalmazásokkal vagy szoftverekkel. Használja ki az RFID teljes erejét könnyen gyűjthető, az üzleti folyamatokhoz teljes mértékben illeszkedő és cége hatékonyságát a következő szintre emelő adatokkal.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Milyen előny jelentkezett más cégeknél?

Ismerje meg esettanulmányainkat!

Fedezze fel teljeskörű RFID-megoldásunkat!