SkipNavLinkText
menu

Biztonságosabb gépen végzett beavatkozások

Valósítson meg világszínvonalú kizárást/kitáblázást egy globális szakértővel

Tekintse meg a kizárási/kitáblázási termékek FEDEZZE FEL KIZÁRÁSI/KITÁBLÁZÁSI SZOLGÁLTATÁSAINKKAL

Maximalizálja a munkahelyi biztonságot, és védje az alkalmazottakat teljes kizárási/kitáblázási megoldásainkkal.

Világszerte együttműködünk a gyártókkal, hogy a nulláról kezdve új kizárási programokat valósítsunk meg, és optimalizáljuk a meglévőket.

Mi az a kizárás/kitáblázás?


A kizárás/kitáblázás a gépek energiaforrásoktól való teljes és ideiglenes elszigetelésével megakadályozza a munkahelyi baleseteket. Az eljárás és a kapcsolódó eszközök leállítják a gépek mozgását és idő előtti energia alá helyezését, amíg azokon folynak a beavatkozások.

A kizárás/kitáblázás hatékonyan előzheti meg a gépek energiájával és a mozgó gépalkatrészekkel kapcsolatos karbantartási baleseteket. Emellett vizuális jelenléte a munkahelyen elősegíti az erős biztonsági kultúra kialakítását, melynek célja, hogy minden alkalmazottat minden nap biztonságban hazaérjen.

LoToGuideBookCover 

Merítsen ihletet ingyenes útmutatónkból a kizárás/kitáblázás legjobb megvalósításához.

Szerezze meg az ingyenes ismertetőt!

 

Szakértői útmutató a kizárási/kitáblázási igényekhez

Hatékony kizárási program 4 lépésben

Kövesse a legjobb globális gyakorlatokat a hatékony kizárási program létrehozásához.

Tudjon meg többet

Kizárási/kitáblázási megfelelés

Kizárási/kitáblázási jogszabályok: a jogi követelmények tiszteletben tartása.

Tudjon meg többet

Kizárási/kitáblázási legjobb gyakorlat videók

Nézze meg a kizárási/kitáblázási képzési programunkat.

Megtekintés most!

A kizárás/kitáblázás teljes megvalósítása A-tól Z-ig


Optimalizálja könnyedén a meglévő programokat, vagy valósítson meg világszínvonalú kizárást/kitáblázást teljes ajánlatunkkal a nulláról. A Brady segítheti és támogathatja Önt bárhol, ahol be szeretné vezetni a kizárási/kitáblázási programot.


 

Kategóriájukban a legjobb eljárások

Biztonságosabb gépen végzett beavatkozások kizárási/kitáblázási szolgáltatásainkkal, gyorsabban és maximális magabiztossággal. A Brady biztonsági mérnöke felkeresheti létesítményeit, és segíthet azonosítani a gépek energialeválasztó pontjait, valamint illusztrált, gépspecifikus, a világszerte bevált gyakoKÚPIŤ obrysmi nástrojov & príslušenstvorlatot követő kizárási/kitáblázási eljárásokat állíthat össze az Ön számára.

A legjobb gyakorlatnak megfelelő kizárási/kitáblázási eljárások végigvezetik az alkalmazottakat azokon a lépéseken, amelyekkel ideiglenesen és teljes mértékben elszigetelhetik a gépet az energiaellátástól, és kizárhatják azt ebben az elszigetelt állapotban, amíg a karbantartás folyamatban van.


Fedezze fel kizárási/kitáblázási szolgáltatásainkkal 
 

Bármely energiaszabályozó pont elérésének blokkolása

Speciális kizáró/kitáblázó eszközeink átfogó választékával ideiglenesen blokkolható bármely energialeválasztó pont hozzáférése.

Az energialeválasztó pontok lehetnek biztosítékok, gombok, szelepek, kerekek, karok és egyéb rendszerek, amelyek a mechanikai, elektromos, hidraulikus, pneumatikus, termikus, gravitációs és tárolt energia áramlását, valamint a folyadékok és gáznemű vegyi anyagok, forró felületek és anyagok hozzáférését szabályozzák. Ezek mindegyike kikapcsolható és korlátozható a hozzáférése, amíg a karbantartás folyamatban van.

LockoutTagout_Catalogue_Europe_English_pdf-thumbnail 

Hívjon minket, hogy a legjobb megoldásokat kínálhassuk gépei energiaellátásához, vagy böngésszen átfogó katalógusunkban.

Szerezze meg a teljes katalógust

Optimális eljáráskezelés

LINK360 szoftverünkkel teljesen kézben tarthatja a kizárási/kitáblázási eljárásokat, akár több helyen is. A vizuális útmutatást tartalmazó kizárási eljárások kezelése, létrehozása, frissítése, felülvizsgálata, skálázása és kommunikálása mindössze néhány kattintás.

Egyszerűen kinyomtathatja eljárásait, és alkalmazhatja azokat a megfelelő gépre, vagy elküldheti azokat az érintett alkalmazott okostelefonjára és táblagépére, hogy az eljárás megfeleljen LINK360 alkalmazásunknak.


Fedezze fel LINK360 szoftver
 

A világ legjobb biztonsági lakatjai

Könnyen és megbízhatóan reteszelheti a kizáró/kitáblázó eszközöket, hatékonyan biztosítva a gép elszigetelt állapotát mindaddig, amíg minden karbantartó be nem fejezi a beavatkozást. A Brady minőségi biztonsági lakatcsaládokat kínál, amelyek bármilyen kizárási/kitáblázási program támogatására alkalmasak.

A kizáráshoz/kitáblázáshoz való egyedi SafeKey lakatjaink 700%-kal több zár- és kulcskombinációt kínálnak, mint bármilyen más biztonsági lakat a piacon. Ezek jövőbiztos kizárási/kitáblázási programok kidolgozását teszik lehetővé, mindegyik kulcsrögzítő kialakítású, és a kizárási/kitáblázási alkalmazásokhoz teljes mértékben illeszkedő optimalizált verziókban is elérhetők.

Fedezze fel az összes lehetőséget lakatválasztó útmutatónkban, vagy lépjen kapcsolatba velünk, hogy megbeszéljük munkahelye igényeit.

PrintFace animated GIF 

A biztonság személyes dolog

A biztonsági lakatok gyakran az utolsó védőbástyát jelentik a gép energiaellátásának idő előtti helyreállítása, és a személyes és szakmai életútra is kiható karbantartási balesetek előtt. Lakatjainkat személyre szabhatjuk, egészen annyira, hogy közvetlenül rányomtatjuk valakinek a fotóját, így egyértelművé téve, hogy az egy kolléga életét védi.

Megbízható, hosszan tartó jelölések

Könnyen kommunikálhat a folyamatban lévő karbantartási beavatkozásokról a kizárási/kitáblázási funkcióhoz való teljesen testreszabható jelölésekkel. Bármilyen jelölést rányomtathatunk és személyre szabhatunk, legyen az az energiaáramlást lezáró személy fotója, egy telefonszám, vagy akár egy dátum, hogy mikorra várható a beavatkozás befejezése. Minden kívánt adat tartós vinil jelölőanyagra van nyomtatva, amely ellenáll a hőnek, a szennyeződéseknek és számos vegyszernek.

Ezenkívül a létesítményben működő praktikus tintasugaras biztonsági nyomtatóval, üres vagy részben nyomtatott címkeanyagtekercsek befejezésével teljes mértékben kézben tarthatja a címkenyomtatást.


Fedezze fel jelölések
 
 

Hatékony kiegészítők

Támogassa praktikus kiegészítőkkel a kizárás/kitáblázás hatékony használatát a munkahelyén. A lakatpántok például lehetővé teszik, hogy több karbantartó szakember is elhelyezhesse saját biztonsági lakatját a kizáró/kitáblázó eszközön. A speciális kizárókészletek és zsákok megkönnyítik a szabványos szerszámkészletek hordozhatóságát, és a világ bármely pontján könnyen megrendelhetők. Lakatdobozaink pedig biztonságossá teszik a kizárást/kitáblázást olyan nagy karbantartási műveleteknél, amelyek több műszakot is felölelnek, és különböző csapatok részvételével zajlanak.


Fedezze fel kizáró eszközök

Jól látható szerszámelosztás

Tegye könnyen elérhetővé az összes releváns kizáró/kitáblázó eszközt a munkahelyén egyedi árnyéktáblákkal.

Az árnyéktáblák támogatják a megfelelő megoldások használatát, és azok megfelelő helyre való visszajuttatását a karbantartás elvégzése után. Drasztikusan csökkentik az eszközök keresésére fordított időt, és jelentősen növelik a kizárás/kitáblázás elérhetőségét a munkahelyen. Emellett a jól látható kizárási/kitáblázási árnyéktáblák minden munkakörnyezetben ösztönzik a biztonságos munkakultúrát.


Fedezze fel árnyéktáblák & kiegészítők
 
 

A rendelkezésére állunk

Bárhol is szeretne kizárási/kitáblázási programot bevezetni, a Brady segíthet és támogathatja Önt. Teljes körű kizárási/kitáblázási megoldásunk részét képezik a részletes kulcstervezéssel bíró innovatív lakatok, a speciális kizáró eszközök, a praktikus szoftver és a nagyszerű szolgáltatások, például az energiaszabályozási pontok azonosítása vagy a maga nemében a legjobb eljáráskidolgozás.


TEKINTSE MEG TELJES KIZÁRÁS/KITÁBLÁZÁS MEGOLDÁSOKAT 

Tapasztalt, globális partner

A Brady Corporation a kizárási/kitáblázási megoldások egyik legnagyobb szállítója. A világ minden részén együttműködünk nagy és elismert vállalatokkal a Go for Zero ambíciók megvalósításában és a megfelelőség előmozdításában a munkahelyi biztonság terén. Globális tapasztalatainkat úgy adjuk át ügyfeleinknek, hogy kizárási/kitáblázási ajánlatunkban felhasználjuk a legjobb gyakorlatokat és egyedi megoldásokat a világból, ezzel segítve a gépek energiája vagy mozgó alkatrészei által okozott karbantartási balesetek megelőzését.


KERESSEN MEG MINKET A KÖVETELMÉNYEK MEGVITATÁSÁHOZ

A kizárási/kitáblázási termékek keresése kategória szerint

Elektromos berendezések kizárása

Kábeles kizáró

ConfinedSpaceSafetyCovers

Biztonsági fedelek zárt térhez

Szelep- és tömlőkizárás

Kizáró lakatpántok

Kizáró-kitáblázó állomások

Lakatok és lakatcímkék

Csoportos kizáró dobozok

Kizáró-kitáblázó készletek

Kizáró-kitáblázó jelölők