SkipNavLinkText
menu

Vizuális jelölés - Scafftag

Helyszíni azonosítás nagy teljesítményű anyagokkal

Lépjen kapcsolatba velünk

Növelje az ellenőrzés hatékonyságát a Scafftag megbízható tartóival és betétjeivel, amelyek kommunikálhatnak bármilyen típusú berendezés biztonsági helyzetével a felhasználás helyén.

Rendkívül hatékony berendezések ellenőrzése

A Scafftag tartók és betétek kommunikálhatják a bevált gyakorlatok ellenőrzési eljárásait az ellenőrzést igénylő berendezésen. Mind a tartók, mind az eltávolítható betétek nagymértékben testreszabhatók és támogatják az ellenőrzési eljárások szabványosítását. QR-kód nyomtatható a betétekre vagy a tartókra is, hogy okostelefonon és Safetrak szoftveren keresztül aktiválja a digitális ellenőrzési folyamatot, kiegészítve az ellenőrzés tervezésével és az automatikus ellenőrzési jelentés készítésével.

Tiszta kommunikáció a használat helyén

A Scafftag megfelelő használatakor, látható helyre történő felszerelésével, mindig a berendezés aktuális állapotát közölheti azokkal, akik egy adott berendezést szeretnének használni. Tartók szinte bármilyen szerszámhoz vagy felszereléshez rendelkezésre állnak, beleértve a létrákat, állványokat, fúrókat, járműveket és motorokat. A betétek ellenőrzési nyilvántartásai azt mutatják, hogy mikor tekintették a berendezést használatra alkalmasnak. Ha a berendezés ellenőrzése meghiúsul, az ellenőr eltávolíthatja a betétet, hogy a tartón egyértelmű „Ne használja” üzenet jelenjen meg. Ily módon a Scafftag segít elkerülni a nem megfelelő felszerelések használatából eredő költséges munkahelyi baleseteket.

Rendkívül robusztus és megbízható

A Scafftag tartókat és betéteket szélsőséges kültéri körülmények közötti használatra tervezték. A tartók ABS-ből vagy nylon-ból készülnek, és ritkán törnek. A polipropilén betétek ellenállnak a víznek, az olajnak és a szennyeződésnek, miközben továbbra is könnyű felírni. Mind a tartó, mind a betét ellenáll a meghosszabbított UV sugárterhelésnek annak érdekében, hogy az építkezésen jól olvasható maradjon.

Vizuális jelölő termékek kategória szerint

Tartozékok

Tisztítási célokra

Üzemi gépezetek és szerszámok

Folyamatok és csővezetékek

Járművek

Munka a magasban

Munkaterület ellenőrzése