SkipNavLinkText
menu

Termékazonosítási megoldások

A professzionális címkézés fontossága

Egyedi azonosító címkéket terveztünk minden azonosítási kihívásra – még a legösszetettebb ipari környezetekbe is –, amelyek tartósan képesek azonosítani a kábeleket, részegységeket, alkatrészeket, termékeket és létesítményeket. Egy címke az ideális megoldás minden igényhez. A fő kihívás a megfelelő címke kiválasztása az egyes alkalmazásokhoz az adott környezetben.

Miért a Brady?


Amikor a hőmérséklet, a vegyi anyagok, a nyomás vagy a súrlódás megnehezítik a tartós azonosítást, vagy az azonosítás a biztonság és a hatékonyság szempontjából kritikus fontosságú, a Brady szakértelmével, anyagtudományi ismereteivel és problémamentes címkenyomtatási megoldásaival tudja segíteni az azonosítási kihívások megoldását.

A professzionális címkézés fontossága

A tartós azonosítási címkék számos iparágban nagy jelentőséggel bírnak a követhetőség, a hibaelhárítás és a biztonsági célok szempontjából:

Azonosíthatóság

  • követhető az alkatrészek története, élettartama és forgalmazója
  • teljes megfelelés az ügyfél igényeinek
  • hamis alkatrészek kiszűrése

Hibakeresés

  • alkatrészek és kábelek jelölése a következő karbantartáshoz
  • betekintés a telepítés működésébe
  • könnyű hivatkozás a részegységekre és alkatrészekre

Biztonság

  • alkalmazottak és alvállalkozók figyelmeztetése a veszélyekre
  • megfelelő biztonsági óvintézkedéseket kommunikálása
  • bizonyos eszközök vagy berendezések használatának tiltása

Képzelje el, mennyi időt vagy pénzt lehetne megtakarítani, vagy hány munkahelyi balesetet lehetne elkerülni, ha kritikus információk vannak elhelyezve a szükséges helyeken – egy tartós címkén, amely sokáig a helyén marad és jól olvasható.
Ekkor kifizetődők a tartós címkék.

Szakértői útmutató a termékazonosítási igényekhez

LabellingGuideBook

Tartós azonosító címkék útmutató

Ez a Tartós azonosító címkék útmutató a különböző ágazatokat segíti az azonosítási igényekhez való ideális címke kiválasztásában.

Töltse le
ProductionIdentficationChallengesGuidebook

9 termelési azonosítási kihívás megoldva

A termékeknél és alkatrészeknél gyakran több különálló azonosítási kihívás is jelen van. Ez azt jelenti, hogy különböző azonosítási megoldásokra van szükség.

Töltse le

Minta kérése

Kérjen ingyenes mintát biztonsági és azonosítási megoldásaink teszteléséhez az Ön egyedi munkakörnyezetében.

Kérés most

Teljes megoldások a termékazonosítási igényekhez

Teljes és tartós követhetőség

A Brady a kihívást jelentő környezetekben is megbízható követési megoldás megvalósításához szükséges szkennereket, nyomtatókat, alkalmazásokat és címkéket kínálja Önnek.

Lépjen kapcsolatba velünk
/sitecore/media library/brady/emea/Products/Labels/SMTinfographic

Teljesen automatizált címkézés

A nyomtatott áramköri kártyákhoz való teljes körű és megbízható címkézési megoldásunk, mellyel automatizálhatja a követhetőséget és intelligens gyártási adatokat generálhat az SMD-gyártósoroknál.

Tudjon meg többet

Azonosíthatóság

Hogyan befolyásolja a követhetőség az elektronikai összeszerelési iparágat?

Tudjon meg többet

Egyedi címkék

Extrém hőmérsékleteknek, vegyi anyagoknak, nyomásnak és súrlódásnak ellenálló megbízható címkekialakítások és azonosítási megoldások.

Tudjon meg többet

Címkemárkák

A Brady címkemárkái olyan alkalmazásokhoz lettek megalkotva, ahol elvárás a nagy teljesítmény, a tartósság, az iparági megfelelés és a specifikációk betartása.

Tudjon meg többet

RFID-címkemegoldások a repülőgépiparban

Az integrált RFID-címkék a repülőgépek és alkatrészek esetében a bölcsőtől a sírig tartó adatkezelési, és az egész életciklusra kiterjedő láthatósági megoldásokkal látják el a teljes repülőgépipari ökoszisztémát.

Tudjon meg többet

Nyomtatott áramköri lapokhoz való címkék

Ön egy több millió dolláros elektronikai gyártósor zökkenőmentes, nyereséges működését próbálja biztosítani. Az alkalmazott azonosítási technológiára ne legyen gondja. Mi átvállaljuk ezt a feladatot.

Tudjon meg többet