SkipNavLinkText
menu

Azonosítási és munkahelyi biztonsági megoldások

Személyek, termékek és helyek azonosítása és megvédése, még a legszélsőségesebb körülmények között is

Azonosítás és védelem


Amikor a teljesítmény a legfontosabb, a Brady a feladat szempontjából kritikus alkalmazásoknál és nehéz körülmények között is megbízható megoldásokkal védi és azonosítja az embereket, termékeket és helyeket.

Megoldásaink segítenek az ügyfeleknek a biztonság, a védelem, a termelékenység és a teljesítmény növelésében, és tartalmazzák többek között a kiemelkedő minőségű azonosító címkéket, biztonsági és létesítményazonosító termékeket, nyomtatókat, szoftvereket, kizárási/kitáblázási és kiömlés elleni termékeket is.

PID solutions 

Termékazonosítás

A termékek és alkatrészek azonosításához, követéséhez és védelméhez a Brady megbízható címkéket kínál, amelyek ellenállnak a szélsőséges hőmérsékleteknek, tűznek, olajnak, vegyi anyagoknak, oldószereknek, kopásnak és időjárási viszonyoknak. Ideálisak eszközkövetéshez, alkatrészek/berendezések azonosításához, típustáblákhoz, vonalkódokhoz vagy nyomtatott áramkörök azonosításához.

Termékazonosítási megoldások >>

WID solutions 

Vezeték- és kábelazonosítás

A Brady kábel- és vezetékazonosítási megoldásai a világ legnagyobb kihívást jelentő ipari környezeteit is kibírták. A kábelek és vezetékek egyértelmű azonosítása érdekében címkéink még az űrbe történő kibocsátáskor is a helyükön maradnak.

A Brady címkéi számos globális minőségi követelménynek megfelelnek, és K+F részlegeink mindig készen állnak arra, hogy az iparágspecifikus követelményekkel szemben is teszteljék azonosítási megoldásainkat.

Kábel- és vezetékazonosítási megoldások >>

workplace safety 

Munkahelyi biztonság

A saját jelzések, címkék és jelölők igény szerinti nyomtatásával jobb, biztonságosabb és hatékonyabb munkahelyet hozhat létre.

Munkahelyi biztonsági megoldások >>

Lab solutions 

Laboratóriumi azonosítás

A laboratóriumi hibák csökkentése, a termelékenység és a hatékonyság javítása érdekében tartós címkékre és megbízható leltárkezelő rendszerre van szükség.
Itt tudunk mi segíteni. A Brady az Ön megbízható partnere, teljes megoldásokkal a laboratóriumi azonosítás és a mintakövetés területén. Minden nap keményen teljesítünk a laboratóriumokban, megmentjük a mintákat a hibás és olvashatatlan címkéktől, és segítünk a működés javításában.

Laboratóriumi azonosítási megoldások >>

DIY solutions 

Nyomtassa ki a sajátját – egyedi megoldások

A Brady professzionális biztonsági és létesítményazonosító nyomtatóival és szoftvereivel teljes mértékben átveheti a munkahelyi azonosítás ellenőrzését, hogy gyorsan megfeleljen a nemzeti és európai biztonsági követelményeknek, és az 5S és lean gyártással összhangban biztonságosabbá és hatékonyabbá tegye azt.

Nyomtassa ki saját azonosítási megoldásait >>

 
Error: An unexpected error occurred on a 'ListComponent' componentwith Guid 'a43d4e6b-bfc6-4f94-9f7e-3aeeeef31c2c' on content item 'Solutions identification workplace safety' with Guid 'a43d4e6b-bfc6-4f94-9f7e-3aeeeef31c2c', exception message: Component has a missing or misconfigured datasource. The item source is NOT a ListComponent template. Check the content item's presentation details for a misconfigured ListComponent.