SkipNavLinkText
menu

Laboratóriumi azonosítás

A kifejezetten minták azonosítására tervezett nyomtatott laboratóriumi címkék segítenek elkerülni a minták elvesztését és a sok idegeskedést

Elkerülheti a mintaveszteséget, ha a laboratóriumában lévő összes mintát a Brady professzionális laboratóriumi címkéivel azonosítja. Pontosak, megbízhatóak és hatékonyak – akárcsak Ön. A Brady címkéi emellett könnyen megtervezhetők és kinyomtathatók a laborban, minden mintán rögzítve és jól olvashatók maradnak, a feldolgozás és a tárolás során is.

Megbízható címkék minden mintához


  

A speciális címkék széles választéka biztosítja, hogy minden mintához és laboratóriumi alkalmazáshoz legyen megfelelő. Mintacsöveket kell azonosítani, majd –196 °C-on tárolni? Címkéink nem fognak megizzadni. Tárgylemezt szeretne azonosítani a festési folyamat során? Nem probléma. Pipettákon, kémcsöveken, fiolákon és egyéb üvegedényeken fennmaradó címkék? Ne keressen tovább. A Brady címkék pontosak, megbízhatóak és hatékonyak. Akárcsak Ön.

Elérhetőek, amikor kell

A Brady hordozható vagy asztali nyomtatójával készített mintacímkék nem maszatolódnak vagy kenődnek el a tipikus laboratóriumi vegyi anyagoknak való kitettség esetén. Az éles, minőségi nyomatnak köszönhetően többé nem kell időt tölteni az olvashatatlan kézírás megfejtésével. Minden mintatárolóhoz szinte azonnal elérhető jól olvasható és pontos, a feldolgozás során is a helyén maradó címke, ha azt a Brady Workstation alkalmazásokkal tervezi és egy kompakt Brady nyomtatóval kinyomtatja a laborban.

Minták rendezése szín alapján

A BradyJet J2000  színes címkenyomtató bármilyen színt képes megbízható laboratóriumi mintajelölő címkékre nyomtatni. Színkód beállításával a laboratóriumi szakemberek egy pillantásra felismerhetik a mintakategóriákat. A 16 milliónál is több színvariációval a felhasználók a színeket akár naponta változtathatják, illetve a laboratórium igényei szerint alkalmazásonként, tárolási egységenként vagy sürgősségi szintenként eltérő színeket használhatnak. A BradyJet J2000 a színes nyomtatás mellett fotóminőségű, 4800 dpi-s felbontást is kínál, hogy az adatok és vonalkódok könnyen olvashatók legyenek, és a beolvasó ne olvashassa be hibásan azokat.

Labcolourtubes

Gyors beállítás

A Brady szakemberei segíthetnek az igényeinek leginkább megfelelő címkék, alkalmazások, nyomtatók és szkennerek kiválasztásában. Forduljon hozzánk, hogy a mintaazonosítást automatizáló, a LIMS-hez kapcsolható és a meglévő hálózatokba integrálható megoldást dolgozhassunk ki a laboratóriumába. Műszaki és értékesítés utáni támogatásunkkal mindig naprakészen tarthatjuk a mintaazonosítási megoldásokat, és azok maximális hatékonysággal fognak működni.

Videók


Szakértői útmutató a laboratóriumi azonosítási igényekhez

LabPocketBookEN

Laboratóriumi azonosítási zsebkönyv

Fedezze fel a Mintaazonosító útmutató könyvben a tartós mintaazonosító címkéinket és azokat a rendszereket, amelyek segítségével kinyomtathatja azokat.

Töltse le
5AutomatedSteps

Az automatizált mintaazonosítás 5 lépése

Összefoglaltuk, hogyan állíthat fel automatizált mintaazonosító rendszert 5 egyszerű lépésben.

Töltse le

Mintabiztonsági tanulmány

Aktuális trendek a tudományban és az orvostudományban, amelyek elhozhatják a laboratóriumok működésének megváltozását!

Töltse le

Komplett megoldások a laboratóriumi azonosítási igényekhez

Miért használjon nyomtatott laboratóriumi címkéket?

A kifejezetten minták azonosítására tervezett nyomtatott laboratóriumi címkék segítenek elkerülni a minták elvesztését és a sok idegeskedést.

Tudjon meg többet

A mintaveszteség költsége

A veszteség mást jelenthet az egyes laboratóriumokban, a kisebb kényelmetlenségtől a súlyos megsemmisülésig.

Tudjon meg többet

Laboratóriumi címkék

A Brady laboratóriumi jelölő termékei a biotechnológiai, mezőgazdasági, környezetvédelmi és törvényszéki laboratóriumok igényeit szolgálják ki.

Tudjon meg többet

Az injekciós üvegcsöveket néhány másodperc alatt felcímkézheti

A BradyPrinter i7100 termékünkhöz kapcsolva az injekciós üveg címkealkalmazója néhány másodperc alatt kinyomtatja és felhelyezi a címkéket az üvegcsövekre, és ezáltal a tudósok több időt tölthetnek az alapvető feladatokra.

Tudjon meg többet

Fedezze fel a további laboratóriumi azonosítási megoldások előnyeit

Többcélú azonosító címke a laboratóriumi minták nyomon követésére

Tudjon meg többet