SkipNavLinkText
menu

Fiolák és kémcsövek felcímkézése másodpercek alatt

Növelje a laboratóriumi teljesítményt automatizált minta-azonosítással

KÉRJEN EGY NYOMTATÓ BEMUTATÓT

Automatizálja a fiolák és kémcsövek azonosítását a laboratórium teljesítményének növeléséhez. A BradyPrinter i7100 nyomtatóhoz kapcsolódva a Fiolacímke-felhelyező néhány másodperc alatt kinyomtatja és felhelyezi a címkéket a fiolákra és kémcsövekre, így a tudósok több időt fordíthatnak fő feladataikra.

  • A laboratóriumi teljesítmény növelése: nyomtasson és helyezzen fel címkéket néhány másodperc alatt 10–17 mm átmérőjű és 38–105 mm hosszúságú, kupakkal ellátott és kupak nélküli kémcsövekre. A felcímkézett kémcsövek manuálisan eltávolíthatók vagy automatikusan egy tálcába helyezhetők. Nyomtatás indítható pedállal, érzékelővel vagy programozható vezérlővel.
  • Megbízható mintacímkék: speciális laboratóriumi címkéink a mintafeldolgozás és -tárolás során is a helyükön és jól olvashatóak maradnak. A Brady által kifejlesztett festékszalaggal való nyomtatás esetén a címkék nem kenődnek és nem maszatolódnak el tipikus laboratóriumi vegyi anyagoknak való kitettségnél..
  • Egyszerű címketervezés: tervezze meg gyorsan mintatároló címkesablonjait a Brady Workstation Lab Suite alkalmazásokkal. Importálja az adatokat az Excelből, hozzon létre vonalkódokat és ember által olvasható azonosítókat néhány kattintással.

Részletes termékinformációk kérése

Brady Támogatás

Ügyféltámogatás

Segítségre van szüksége a legjobb címkenyomtató vagy az igényeinek megfelelő nyomtatómodell megtalálásához?

Lépjen kapcsolatba velünk

Nyomtató regisztrációja

Regisztráljon a termékfrissítések megkapásához és a műszaki támogatáshoz való gyors hozzáféréshez.

Nyomtató regisztrálása