Skip to Main Content
menu

Fiolák és kémcsövek felcímkézése másodpercek alatt

Növelje a laboratóriumi teljesítményt automatizált minta-azonosítással

KÉRJEN EGY NYOMTATÓ BEMUTATÓT

Automatizálja a fiolák és kémcsövek azonosítását a laboratórium teljesítményének növeléséhez. A BradyPrinter i7100 nyomtatóhoz kapcsolódva a Fiolacímke-felhelyező néhány másodperc alatt kinyomtatja és felhelyezi a címkéket a fiolákra és kémcsövekre, így a tudósok több időt fordíthatnak fő feladataikra.

  • A laboratóriumi teljesítmény növelése: nyomtasson és helyezzen fel címkéket néhány másodperc alatt 10–17 mm átmérőjű és 38–105 mm hosszúságú, kupakkal ellátott és kupak nélküli kémcsövekre. A felcímkézett kémcsövek manuálisan eltávolíthatók vagy automatikusan egy tálcába helyezhetők. Nyomtatás indítható pedállal, érzékelővel vagy programozható vezérlővel.
  • Megbízható mintacímkék: speciális laboratóriumi címkéink a mintafeldolgozás és -tárolás során is a helyükön és jól olvashatóak maradnak. A Brady által kifejlesztett festékszalaggal való nyomtatás esetén a címkék nem kenődnek és nem maszatolódnak el tipikus laboratóriumi vegyi anyagoknak való kitettségnél..
  • Egyszerű címketervezés: tervezze meg gyorsan mintatároló címkesablonjait a Brady Workstation Lab Suite alkalmazásokkal. Importálja az adatokat az Excelből, hozzon létre vonalkódokat és ember által olvasható azonosítókat néhány kattintással.

Részletes termékinformációk kérése

Brady Támogatás

contact us

Ügyféltámogatás

Segítségre van szüksége a legjobb címkenyomtató vagy az igényeinek megfelelő nyomtatómodell megtalálásához?

Lépjen kapcsolatba velünk

Nyomtató regisztrációja

Regisztráljon a termékfrissítések megkapásához és a műszaki támogatáshoz való gyors hozzáféréshez.

Nyomtató regisztrálása