SkipNavLinkText
menu

Területjelölés

A biztonság és a megfelelőség javítása nagy teljesítményű anyagokkal

Lépjen kapcsolatba velünk

Terület- és logisztikai jelölés

A teljesen biztonságos munkakörnyezet megteremtéséhez több elemre van szükség: az egyértelmű jelzések és a területjelölés elengedhetetlen, de önmagában nem elegendő.
A Brady a szükséges jelölési módszerek teljes skáláját kínálja.

Könnyű, közepes és nehéz forgalmú padlók megbízható jelölési megoldásainak teljes választékát kínáljuk a gyalogosok munkahelyi biztonságának növelése és a járművek hatékonyságának növelése érdekében..

Védett gyalogosok, hatékony járművek

A padlók egyértelmű jelölése praktikus megoldás a gyalogos- és járműforgalom elválasztására a raktárakban és a logisztikai területeken. Ezek a közutakon kijelölt forgalmi sávokhoz hasonlóan segítenek a felhasználók biztonságának és hatékonyságának javításában. A gyalogosan közlekedő alkalmazottak azonnal láthatják, merre mehetnek biztonságosan, a járművek hatékonysága pedig a csak számukra kijelölt sávok kialakításával fokozható.

Nagyobb megfelelőség

A padlójelölés támogatja a 92/58/EGK EU-irányelvnek való megfelelést, mely szerint a szükséges helyeken biztonsági és egészségügyi jelzéseket kell elhelyezni az alkalmazottak számára. Az irányelv akadályoknál és veszélyes helyeken használt jelzésekre, valamint közlekedési útvonalak megjelölésére vonatkozó követelményekkel foglalkozó V. melléklete is kiemeli, hogy a járművek közlekedési útvonalait egyértelműen meg kell jelölni jól látható színű folytonos vonalakkal, ha arra a munkások védelme érdekében szükség van.

Padlószalagok egyszerű felhelyezése egyenes vonal mentén

A létesítmények biztonságának és hatékonyságának növeléséhez a ToughStripe padlószalag-felhelyezővel egyenes vonalakban könnyen felhelyezhetők a megbízható padlószalagok. Egy eszközzel készíthet nagyforgalmú sávokat villástargoncáknak, forgalmi sávokat raklapemelő targoncáknak és biztonságos területeket a gyalogosan közlekedő dolgozóknak a létesítményekben. A ToughStripe padlószalag-felhelyező a Brady minden jó, jobb, és legjobb padlójelölő szalagjával használható.

  • különböző padlószalagok felhelyezése a vékony és ideiglenestől a vastag és nehéz igénybevételnek kitettig
  • ergonomikus és könnyű, kényelmesen használható
  • a felhasznált padlószalag-hordozóanyagot egy extra tartóra tekercseli
  • könnyen tárolható szűk helyeken

Megoldás minden forgalomszinthez

Megoldás Főbb jellemzők
Takarékos Járda Jelölő szalag
B-726 Vinyl
Alacsonyabb tapadással és tartóssággal ezt a gazdaságos szalagot rövid távú alkalmazásokhoz ajánljuk, és különféle színben kapható. 58200
GuideStripe
B-3 Vinyl
Ezt a tartós, rugalmas padlószalagot ideiglenes beltéri alkalmazásokhoz tervezték, rendszeres lábforgalommal, így nem kell gyakran újra alkalmaznia.
Jobb ToughStripe - Padlójelölő szalag
B-514 Poliészter
Ezt a nagymértékben testreszabható szalagot hosszabb alkalmazási időszakokra tervezték, és ideális olyan területeken, ahol nehéz a lábforgalom és a könnyűipari forgalom különféle felületeken. 104319
Legjobb ToughStripe Max - Padlójelölő szalag
B-543 Vinyl
Kiváló tapadással és tartóssággal ezt a padlószalagot a legnehezebb alkalmazásokhoz tervezték nehéz lábú és ipari járművek forgalmához. 149637
Egyéb Paintstripe - Padlójelölő sablonok
B-518/B-519 különféle felülettípusokhoz
Festje fel a padlójelőléseket a sablon segítségével a hosszabb, tartósabb jelölés érdekében. 148807

Területjelölő termékek kategória szerint

Csúszásgátló szalag

Padlójelölés

PaintStripe

Biztonsági ütközők

Állványok és oszlopok