SkipNavLinkText
menu

Brady Corporation

A biztonsági, azonosítási és megfelelőségi megoldások globális vezetője.

Magunkról


A Brady Corporation egy komplett megoldás nemzetközi gyártója és forgalmazója, amely azonosítja és védi az embereket, termékeket és helyeket

A Brady-nál a teljesítmény iránti elkötelezettség minden nap meghozza üzleti döntéseinket. Termékeinket és megoldásainkat oly módon tervezzük, hogy azok akkor is megfeleljenek, ahol más már egyszerűen nem tud teljesíteni. Munkatársaink olyan módon teljesítenek, amely rendszeresen meghaladja a várakozásokat..

Vállalatunk összpontosítása és fegyelme egy szilárd, hosszútávú  teljesítményt nyújt vevőinknek és részvényeseinknek. . Röviden: a Brady lényege, és később márkánk a „teljesítményre” összpontosít.

A Brady előnye


Ha azonosításról, biztonságról és megfelelőségről van szó, a Brady-vel való együttműködés előnyei egyértelműek. Minden területen ügyfeleinket helyezzük a középpontba.

Célunk, hogy páratlan ügyfélélményt nyújtsunk Önnek. Megingathatatlanul elköteleztük magunkat a teljesítmény és a kiválóság mellett – termékeink, szolgáltatásaink és embereink esetében is.

Termékeink és megoldásaink teljesítményével mások egyszerűen nem tudnak versenyezni..

Szakembereink odafigyelnek arra, hogy munkájuk meghaladja az Ön elvárásait, és hangsúlyt fektetünk arra is, hogy kimagasló, hosszú távon is megfelelő teljesítményt nyújtsunk ügyfeleinknek.

Röviden: a Brady az a cég, amelyben megbízhat, ha a teljesítmény a legfontosabb.

Innováció


IdentifyProtect

Azonosítás és védelem

Amikor a teljesítmény a legfontosabb, a Brady a feladat szempontjából kritikus alkalmazásoknál és nehéz körülmények között is megbízható megoldásokkal védi és azonosítja az embereket, termékeket és helyeket..

Megoldásaink segítenek az ügyfeleknek a biztonság, a védelem, a termelékenység és a teljesítmény növelésében, és tartalmazzák többek között a kiemelkedő minőségű azonosító címkéket, biztonsági és létesítményazonosító termékeket, nyomtatókat, szoftvereket, kizárási/kitáblázási és kiömlés elleni termékeket is.

PerformanceMatters

Amikor a teljesítmény a legfontosabb

Minden 1914-ben kezdődött, amikor Will Brady alapította a W.H. A Brady Company fényképészeti naptárakat, kifinomult színes kijelzőket árusít fagylalt szalonokhoz és beszerzési pontokhoz.

A minőségre összpontosítva a vállalat 1940-ben bevezette a megbízható címkéket, amelyek a repülőgép vezetékeit és kábeleit még akkor is azonosíthatják, ha extrém hőnek vannak kitéve.

Ettől a ponttól kezdve, amikor a teljesítmény a legfontosabb, Brady képes megbízható azonosítási megoldást kínálni.

Excel

Mindenben kiemelkedőt alkotunk

Brady számos ágazatban előnyben részesített partner az azonosítás területén, mivel a minőségre törekvésnek köszönhetően a vállalat már 1940-ben bevezette azokat a megbízható címkéket, amelyek még akkor is azonosíthatóvá teszik a repülőgép vezetékeit és kábeleit, ha extrém hőnek vannak kitéve.

Ettől a ponttól kezdve a Brady mindig képes volt megbízható azonosítási megoldást kínálni, amikor a teljesítmény volt a legfontosabb.

Napjainkban, száz évvel később, a Brady továbbra is élenjáró az azonosítási és védelmi kérdések megoldásában a világ legnagyobb kihívásokkal küzdő iparágaiban..

Olyan dolgokat teszünk és úgy, amelyekre és ahogy mások nem képesek
Ez a Brady útja

- Bill Brady

Gyártás


Teljesítmény, amelyet a tudomány és a műszaki szakemberek bocsátottak rendelkezésre

 • Kemény környezetben tervezték a missziókritikus alkalmazásokban
 • A házon belüli mérnöki csapatok a nyomtató- és szoftverfejlesztésre összpontosítottak
 • 40 millió dollár éves kutatási és fejlesztési beruházás
 • Több mint 375 szabadalmat adtak ki

Tervezett termékek

 • Nyomkövetés: ragasztók, festékek és adatok tartóssága a termék élettartama alatt
 • Partner: elősegíti a specifikációk teljesítését a készlet és az egyedi termékek révén
 • Szigorú tesztelés: a teljesítmény valóban a legfontosabb, és a Brady anyagokat szakszerűen tervezték és tesztelték
 • Túlélni a környezeteket: hőmérséklet, vegyi anyagok, nedvesség, kopás, nyomás, statikus, fény, lángálló, öregedés
 • Széles választék: több száz anyag különböző hordozókra - poliészter, poliimid, polietilén, vinil, szövet, alumínium

Tudtad,hogy?

 • A Fortune 500 vállalat 88% -a Brady termékeket használ a tisztázáshoz és a kommunikációhoz a szervezetében..
 • Brady megjelölte a Manhattan Projekt és az Alaszkai Csővezeték csöveit, és elősegítette a Deepwater Horizon Oil Spill tisztítását.
 • A világban a kereskedelmi repülőgépek 70% -át a Brady termékek azonosítják..
 • A Gemini űrhajókban és a Spacex Falcon 9-ben ma használt adattáblák és alkatrészjelzők.

Brady világszerte jelenléte


A Brady Corporation olyan megoldásokat fejleszt és gyárt, amelyek azonosítják és megvédik az embereket, termékeket és helyeket. Széles termékskálánk teljes megoldást nyújt az összes azonosítási igényéhez, bárhol a világon.

WorldwidePresence

Kultúra és értékek


A teljesítmény kultúrája:

A Brady-nél a kivételes teljesítmény melletti elkötelezettség vezeti mindennapi üzleti döntéseinket. Úgy tervezzük termékeinket, hogy teljesítményükhöz mások ne érhessenek fel. Munkatársaink teljesítménye rendszeresen meghaladja a várakozásokat. Vállalatunk célirányos és fegyelmezett hozzáállása stabil és hosszútávú teljesítményt jelentett részvényeseink számára. Röviden: ha a teljesítmény a legfontosabb, a Brady a megfelelő választás.

Termékeink teljesítménye:

A Brady termékei nem átlagos címkék, jelzések és méretre vágott anyagok. A Brady termékei bármilyen körülmények között kiváló teljesítményt nyújtanak – legyen szó szélsőséges gyártási hőmérsékletről, vegyi anyagoknak és időjárásnak való kitettségről, vagy egyes esetekben akár elektromos áramkimaradásról –, és olyan kritikus információkat tárolnak, amelyek bárhol és bármikor képesek megóvni a helyiségeket, a termékeket és az embereket. Mi határoztuk meg a pontosság, a minőség, a tartósság és a megbízhatóság követelményeit. Így amennyiben a termék teljesítménye a legfontosabb, a Brady a megfelelő választás.

Munkatársaink teljesítménye:

A Brady munkatársai a legjobbak. Szakértői annak, amit csinálnak, és fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy jobbak legyenek másoknál. Mindig az ügyfelet helyezik a középpontba, és soha nem kötnek kompromisszumot az őszinteség és a becsületesség tekintetében. A Brady alkalmazottai folyamatosan emelik a mércét, saját maguk és mások számára is. Az eredmény? A legjobb ügyfélkiszolgálás, kivételes minőség és valódi érték. Tehát, amennyiben az emberek teljesítménye a legfontosabb, a Brady a megfelelő választás.

Vállalatunk teljesítmény:

Brady jövőképe, hogy piacvezető szerepet töltsön be minden üzletágban, és fenntartható, magas szintű növekedést és jövedelmezőséget érjen el. Hogyan? Fegyelem és a növekedési stratégiáinkra való összpontosítás révén: globális terjeszkedés, stratégiai akvizíciók, innovatív saját termékek és piacfejlesztés. Csapatunk elkötelezett amellett, hogy értéket teremtsen ügyfeleink, alkalmazottaink és részvényeseink számára. Így amennyiben a vállalat teljesítménye a legfontosabb, a Brady a megfelelő választás..

Vezetési modellünk:

Úgy váltunk a piac vezetőjévé, hogy jobb vezetői márkát építettünk ki saját munkahelyünkön. Vezetési modellünk minden alkalmazottunkat arra ösztönzi, hogy:

 • Gyakorolják az értékeket: csapatmunka, növekedés és őszinteség.
 • Az ügyfél legyen a fókuszban.
 • Kiváló teljesítményt várjanak el magunktól és másoktól.
 • Legyenek merészek és határozottak.
 • Lehessen rájuk és másokra is számítani..
 • Folyamatosan tanuljanak még többet és képezzék a többieket.
 • Inspirálják kollégáikat.

További vállalati információk a vállalati oldalon találhatók.