SkipNavLinkText
menu

Az automatizált címkézés és
a címkenyomtatás integrálása

Automatizálja a címkézést


Az automatizált címkézés jelentősen felgyorsíthatja a termékek, alkatrészek, kábelek, sőt, akár a laboratóriumi minták címkézésének sebességét is. Biztosítja a nyomonkövethetőségi követelmények teljesítését, miközben támogatja a nyereségességet.

Teljeskörű automatizált címkézési megoldást kínálunk, amely tartalmazza az ipari besorolású címkéket, az automatizált címkenyomtató szoftvert, és az automatizált nyomtató- és felhelyezőrendszert is.
Megbízható címkéinket úgy válogatjuk és tervezzük, hogy az adott munkakörnyezetben hosszú időn át a helyükön maradjanak és jól olvashatók legyenek. Automatikusan kinyomtathatók egy intelligens címkenyomtató szoftver és egy nyomtató- és felhelyezőrendszer segítségével, amelyek teljes mértékben integrálhatók a környezetbe és a meglevő adatokkal működtethetők.

 

Reduce Waste 

Kevesebb hulladék

Increase Production 

Nagyobb hatékonyság

Save Resources 

Erőforrások megőrzése

Save time 

Időtakarékos megoldás

Increase print jobs 

Nyomtatási munkák volumenének növelése

Save costs 

Költségtakarékosság


 

Automatizált címkenyomtatás


Integrated labelling

There is only one thing more efficient at labelling than our best industrial label printers, and that is a seamless printer integration in a complete identification solution.

Automatizált NYÁK- és alkatrészcímkézés


A Brady biztosíthatja Önnek a kihívást jelentő környezetekben is megbízható nyomonkövetési megoldás megvalósításához szükséges szkennereket, nyomtatókat, alkalmazásokat és címkéket.

Teljes és tartós nyomonkövetési megoldások
/sitecore/media library/brady/emea/Products/Labels/SMTinfographic

A nyomtatott áramköri kártyákhoz való teljes körű és megbízható címkézési megoldásunk, mellyel automatizálhatja a követhetőséget és intelligens gyártási adatokat generálhat az SMD-gyártósoroknál.

Teljesen automatizált címkézési megoldás

Automatizált kábelcímkézés


A kábelekre a hőzsugorcsövek és a körbetekerhető címkék a Brady automatizált kábelazonosítási megoldásaival akár 10 másodperccel gyorsabban is felhelyezhetők.

Automatizált kábelazonosítás

Automatizált fiola- és kémcsőcímkézés


Esettanulmányok