SkipNavLinkText
menu

Az ideális RFID-címke

Teljesen testreszabható RFID-címkék bármilyen felületre


TEKINTSE MEG A RFID-CÍMKÉKET INGYENES ÚTMUTATÓ KÉRÉSE

Egyedi digitális azonosító biztosítása minden egyes eszköznek. Kövesse és kezelje eszközeit hatékonyabban a komplex ipari környezetekben a bármilyen felületen elhelyezhető, teljesen testreszabható RFID-címkékkel. Bízza ránk az optimális RFID-címkézési megoldás megtervezését, beleértve az antennák, a chipek, a címkeanyagok, a ragasztók és a nyomatok kiválasztását is.

Megbízható, ipari minőségű címkéket kínálunk nagy hatótávolságú UHF-frekvenciával, kis hatótávolságú NFC-vel vagy a két frekvenciát egyetlen címkébe kombinálva. A választása lehetővé teszi az ellátási lánc kezelése, a hitelesítés és akár a végfelhasználói elkötelezettség olvasók, okostelefonok vagy mindkettő használatával történő javítását.

RFID-címkéink


Gyorsabban hozhat jobb döntéseket az alacsony költségű, passzív RFID-érzékelő címkék adatainak vezeték nélküli figyelésével. Az RFID-címkékbe érzékelőket is beépíthetünk, amelyek kézi vagy rögzített beolvasókkal igény szerint vagy előre programozott időközönként aktiválhatók.

Nyomkövető RFID-címkék

Kövesse eszközeit és kezelje készleteit hatékonyabban a komplex ipari környezetekben a bármilyen felületen elhelyezhető RFID-címkékkel.

ISMERJE MEG A RÉSZLETEKET

Hőmérséklet-érzékelő RFID-címkék

Egyszerűen monitorozhatja távolról egy vagy több eszköz hőmérsékletét alacsony költségű, energiát vagy karbantartást nem igénylő RFID hőmérsékletcímkékkel

ISMERJE MEG A RÉSZLETEKET

Nedvességérzékelő RFID-címkék

A nedvességérzékelő RFID-címke kapacitív érzékelővel rendelkezik, amely érzékeli a felületek nedvességtartalmát, az adatok pedig UHF RFID-beolvasókkal könnyen olvashatók

ISMERJE MEG A RÉSZLETEKET

Kétfrekvenciás RFID-címkék

Javítsa bármely termék vagy egység ellátásilánc-menedzsmentjét, azonosítását és a végfelhasználókkal való interakciót egyetlen címkével.

ISMERJE MEG A RÉSZLETEKET

LED RFID-címkek

Az RFID LED-címke a könnyebb kigyűjtés érdekében lehetővé teszi a „Pick to Light” rendszer bevezetését: a kívánt tételek akár 3,5 m távolságból is beolvashatók, és a speciális címke LED-jelzésének aktiválása meggyorsítja annak megtalálását.

ISMERJE MEG A RÉSZLETEKET

Egyedi címkék


Szerezzen ideális RFID-címkézési megoldást az adott környezetben végzett műveleteihez. A címke minden részét testreszabhatjuk, hogy optimális választ adjunk az Ön azonosítási kihívásaira.


 • Egységek

  Milyen egységeket szeretne azonosítani, követni és nyilvántartani? Az egységek felületének ismerete segít meghatározni az ideális RFID-címkét.

 • Környezet

  Az RFID-címke felépítését az adott környezetnek megfelelően fogjuk megválasztani.

 • Frekvencia

  Egyszerre több egységet szeretne távolról beolvasni? Egy egységet szeretne közelről észlelni? Külön beolvasóval vagy okostelefonnal? A HF és UHF RFID-technológia optimális megoldást nyújt.

 • Beolvasási tartomány

  A címke felépítése mellett az RFID beolvasási tartományra a beolvasók is közvetlen hatással vannak. Számos RFID-beolvasót tudunk javasolni igényei kielégítésére.


 • Ideális címkeméret

  A Brady számos különböző alakú és méretű címkét és RFID-betétet kínál, hogy a címke tökéletesen illeszkedjen az azonosítani kívánt egységekre.

 • Adatok

  A Brady a kigyűjteni kívánt adatok alapján segít kiválasztani az adott alkalmazásra optimális RFID-chipet.

 • Címkefelépítés

  Előfordulhat, hogy az ideális címkének kábelekhez vagy porszórt felületekhez kell tapadnia, vagy vegyi anyagoknak, olajoknak, kosznak vagy extrém hőmérsékleteknek kell ellenállnia. A Brady számos különböző címkefelépítést kínál, amelyek optimálisan tapadnak bármilyen felülethez, és miden környezetben nagyon megbízhatóan teljesítenek.

 • Egyedi nyomatok

  A Brady színes logót és különböző betűtípusok használatával bármilyen nyelvű szöveget képes rányomtatni a címkére. Külön terület hagyható a Brady nyomtatókkal a helyszínen végzett sorszámozás vagy változó szöveg elhelyezésére.

A Brady segít kiválasztani az optimális címkefelépítést az adott alkalmazáshoz


 
 1. 1) Nyomtatható felület: Lehet rajta logó, szöveg, sorozatszám vagy bármilyen más nyomat, mindez matt vagy fényes felületen.

 2. 2) Címkeanyag: Tökéletesen illeszkedik az azonosítani kívánt elemek felületére, és számos méretben és hordozóból készülhet.

 3. 4) Opcionális érzékelő: Opcionális nagy teljesítményű érzékelő különböző adatok, például hőmérséklet vagy nedvességszint rögzítésére.

 4. 5) RFID részegység: A szükséges beolvasási távolság és memóriaigény alapján megválasztott nagy teljesítményű RFID-antenna és chip

 5. 6) Ragasztó: Jó tapadást biztosít az adott alkalmazásnál.

Milyen előny jelentkezett más cégeknél?

Ismerje meg esettanulmányainkat!

Fedezze fel teljeskörű RFID-megoldásunkat!