Skip to Main Content
menu

M211 címkenyomtató

Tervezés. Előnézet. Nyomtatás. Mindez a telefonjáról.


A nyomtató megismerése A címkék felfedezése

Tervezés, előnézet és nyomtatás - mindez a telefonjáról. Az egyszerű és intuitív M211 a helyszíni feladatokhoz készült, teljesen feltöltve egész nap használható, és csepp-, ütés- és zúzásálló. Eddig egyetlen belépőszintű hordozható nyomtató sem tartalmazta mindezt egyetlen, forradalmi eszközben.

Egyszerű. Könnyű. Intuitív


Tervezze meg, nézze meg és nyomtassa ki a címkéket megszokott mobiltelefonjáról zökkenőmentesen, és kapcsolódjon pillanatok alatt egy megbízható, ipari minőségű nyomtatóhoz. Ma egyetlen más telefonos címkenyomtató sem rendelkezik az M211 nyomtató címketervezési képességeivel.

 • Megtervezheti, megtekintheti és kinyomtathatja a legösszetettebb címkéket is az iparágvezető Express Labels alkalmazással
 • Könnyedén készíthet címkéket meglévő táblázatokból származó adatokkal
 • Hatékonyabban dolgozhat, ha elmenti és megosztja kollégáival a címketerveket
 • Zökkenőmentesen csatlakozhat a nyomtatóhoz Bluetooth 5.0 kapcsolattal
 • Pillantson a nyomtató LED-jelzéseire az akkumulátor töltöttségének, a csatlakozás állapotának és a megmaradt címkék mennyiségének ellenőrzéséhez
 

Egyszeri címkézés előre méretezett és folytonos címkékkel


 

Válasszon 90+ megbízható, tesztelt és adott célra tervezett címkeanyaggal színültig töltött kazetta közül, amelyek minden felületen és minden környezetben a helyükön maradnak és jól olvashatók.

 • A belépőszintű nyomtatók között meglehetősen egyedi módon nem csak folytonos, de előre méretezett címkékre is nyomtathat, így azonos méretű, lekerekített sarkú címkék helyezhetők el az alkatrészeken, és kevesebb hulladék keletkezik a kábelcímkék létrehozásakor.
 • A megbízható, ipari minőségű címkeanyagot tartalmazó 90+ kompatibilis kazetta közül választva mindig az adott alkalmazáshoz legmegfelelőbb címkét használhatja.
 • Tegye biztossá az azonosítást megbízható címkék használatával, amely jól tapadnak a kábelekhez és alkatrészekhez, és ellenállnak hidegnek, hőnek, nedvességnek, időjárásnak és más körülményeknek. A címketesztek eredményeit tartalmazó műszaki adatlapok minden anyaghoz elérhetők.

Minden munkahelyen túlél és virul


Egész nap címkézhet ezzel a könnyű nyomtatóval, az erős akkumulátorral, az egyszerűen behelyezhető címkekazettákkal és a beépített automata vágóval. Túléli a leesést, az összezúzást és az ütéseket.

 • Akár 300 címke kinyomtatása egyetlen akkumulátortöltéssel
 • Gyorsan válthat címkekazettát a behelyez-rögzít-nyomtat rendszerrel
 • Hordozható, 0,5 kg-os kompakt nyomtatórendszer-kialakítás
 • Nem kell túlzottan óvatosan bánin vele, mert a nyomtató kibírja az 1,8 méterről való leesést, a 110 kg-os összezúzást és a katonai specifikációknak megfelelő ütéseket

Többet a nyomtatójához

Segítségre van szüksége a legjobb címkenyomtató vagy az igényeinek megfelelő nyomtatómodell megtalálásához? Lépjen kapcsolatba a Bradyvel vagy a Brady megbízható forgalmazójával, hogy elkezdhesse a munkát!

Letöltések

Keresse meg a legújabb termékfrissítéseket, kézikönyveket, oktatóanyagokat, nyomtató-illesztőprogramokat, termékbemutatókat és még sok mást a Brady címkenyomtató.

Brady Támogatás

contact us

Ügyféltámogatás

Segítségre van szüksége a legjobb címkenyomtató vagy az igényeinek megfelelő nyomtatómodell megtalálásához?

Lépjen kapcsolatba velünk

Nyomtató regisztrációja

Regisztráljon a termékfrissítések megkapásához és a műszaki támogatáshoz való gyors hozzáféréshez.

Nyomtató regisztrálása