SkipNavLinkText
menu

Szabványosított adatközpont-azonosítás

Esettanulmány

Egy nagy autóipari gyártó adatközpontjában szabványosított azonosítási megoldást használnak minőségi címkékkel, hogy elkerüljék az állásidőt és biztosítsák a magas szolgáltatási szinteket.

Kihívások: A kiszolgálók hasznos üzemidejével kapcsolatos kockázatok csökkentése

Az adatközpontok hasznos üzemidejére szigorú elvárások vonatkoznak, hiszen ezektől fontos szolgáltatások is függhetnek. A rossz kábel lecsatlakoztatása jelentette veszélyek kiküszöböléséhez szabványosított, jól olvasható és megbízható címkékkel kell azonosítani a kereteket, a kiszolgálókat és a kábeleket.

Megoldások: Jól olvasható, megbízható és kiválóan tapadó címkék

A Brady a B-425, B-427 és B-461 címkéinek használatát javasolta. Ezek ipari minőségű hordozók és ragasztók felhasználásával készülnek, és az olyan ívelt felületekhez is jól tapadnak, mint az adatközpontokban használt UTP- és egyéb kábelek.

Emellett a Brady Workstation címketervező alkalmazásokkal a technikusok laptopon, okostelefonon vagy akár táblagépen is mindössze néhány lépésben tervezhetnek és alakíthatnak egyedivé új címkéket. A tervek a Brady hordozható BMP61 címkenyomtatóval kiszolgálók között sétálva is könnyen kinyomtathatók, de a kis helyigényű BradyPrinter i7100 ipari címkenyomtatóval helyben nagyobb mennyiségben is elkészíthetők.

A Brady helyszíni tanácsadást is biztosít a címkék és az adatközpont azonosítási irányelveinek szabványosításához.

BRADY BMP61 Portable Labelprinter

Eredmények: A kábeljelölési hibák elkerülése

Az új címkék és azonosító megoldások nem esnek le a kábelekről és alkatrészekről, így segítenek elkerülni a kábeljavítási hibákat, és maximalizálni a hasznos üzemidőt és a szolgáltatási szinteket. A címkék tervezése, nyomtatása és felhelyezése könnyen elvégezhető és szabványosítható.