SkipNavLinkText
menu

Márkaláthatóság HD-ben

Az Ön terméke. Az Ön színei.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Helyezze el a termékét pontosan úgy, ahogy elképzelte – a márkát kiemelő éles, nagy felbontású és élénk színekben.

Az Ön terméke. Az Ön színei.


Hívja fel ügyfelei figyelmét, és tájékoztassa őket egy lenyűgöző címkével, amely megtestesíti a márkáját, termékét és ügyfelét. Felkínáljuk annak szabadságát, hogy bármilyen színérték és bármilyen színmodell nagy felbontásban való nyomtatásával a terméket kompromisszumok nélkül megtestesítő címkét készíthessen. És ez nem minden. Emellett biztosítjuk a Brady átfogó címkeanyag-ismereteit, hogy termékcímkéje és márkája mindenhol, minden vásárlónak karcolások nélkül, sértetlenül jelenjen meg.

Vonzó és praktikus


Nyomtatási megoldásaink életre keltik az élénk látványvilágot, és még a legapróbb betűméretek mellett is jól olvasható információkat biztosítanak. Bármilyen adat biztosan és gyorsan hozzáadható, a sorozatszámoktól a használati ikonokig és figyelmeztető jelekig. Ennek eredményeként a leginkább beolvasóbarát termékvonalkódokat adhatja partnereinek. És az igazság pillanatában minden eddiginél jobban kommunikálhat az ügyfelekkel.

Sample Birds Glossy

Bárhol. Bármikor.


A gyártóüzemek, irodák, raktárak és forgalmazó partnerek hálózatának köszönhetően teljesen kinyomtatott és azonnal felhelyezhető termékcímkéket tudunk szállítani bárhova, ahol szükség van rájuk. De fejlett, színes és nagy volumenű helyszíni nyomtatási megoldásainkkal, például a VP750 címkenyomtatóval terveit bármikor ki is nyomtathatja címkéinkre a telephelyén.

Biztosítsa a márka láthatóságát HD-ben