SkipNavLinkText
menu

Hőmérsékletek egyszerű monitorozása
intelligens RFID-címkékkel

Új RFID hőmérséklet-címkék

MINTA KÉRÉSE

Az RFID-hőmérsékletcímkék eszközök, berendezések, gépek, állványok, kábelek és szerkezetek széles körénél teszik lehetővé a vezeték nélküli hőmérsékletmérést és monitorozást. A rugalmas, hőmérséklet-érzékelős intelligens címkék szinte bármilyen felületen alkalmazhatók, ezzel támogatva a tájékozott, proaktív döntéshozatalt.

  • Hőmérsékletek egyszerű monitorozása: alacsony költségű hőmérséklet-monitorozás passzív, az ISO 18000-63/64 és ETSI szabványokkal kompatibilis sávszélességű intelligens RFID-címkékkel, amelyek nem igényelnek energiaellátást vagy karbantartást. A címkéket szükség esetén az UHF-kompatibilis RFID-olvasókkal látják el energiával.
  • Minden felületen alkalmazható: vékony és rugalmas, ipari minőségű címkeanyagok széles választékában és különböző ragasztókkal kaphatók, hogy sima, érdes vagy porított, valamint sík vagy ívelt felületekhez egyaránt tapadjanak.
  • Teljes megoldás: tartalmazza az RFID-címkéket, a címkenyomtatót, a címketervező szoftvert, és a hardver- és szoftvertámogatással rendelkező RFID-olvasót.

A potenciális alkalmazások között megtalálható a környezetmonitorozás, az anyag- és berendezésmonitorozás, a hűtőlánc-monitorozás, az adatközpont-monitorozás, a karbantartási és biztonsági adatgyűjtés, valamint az üvegházhatás-monitorozás.

Egyéni RFID-hőmérsékleti címkék, amelyek megfelelnek az Ön azonosítási igényeinek

Layer 1: Fényes vagy matt felület, üres vagy előre nyomtatott

Layer 2: Tartós poliészter és egyéb tartós anyagok

Layer 3: Különböző nagy teljesítményű chipek állnak rendelkezésre, az Ön igénye / alkalmazása alapján

Layer 4: Különböző, nagy teljesítményű antennák állnak rendelkezésre, az Ön igényeinek / alkalmazásától függően

Layer 5: Tartós, agresszív vagy eltávolítható ragasztó

Layer 6: Normál pergamin papír vagy poliészter