Skip to Main Content
menu

Vizuális jelölés - Scafftag

Helyszíni azonosítás nagy teljesítményű anyagokkal

Lépjen kapcsolatba velünk

Növelje az ellenőrzés hatékonyságát a Scafftag megbízható tartóival és betétjeivel, amelyek kommunikálhatnak bármilyen típusú berendezés biztonsági helyzetével a felhasználás helyén.

Rendkívül hatékony berendezések ellenőrzése

A Scafftag tartók és betétek kommunikálhatják a bevált gyakorlatok ellenőrzési eljárásait az ellenőrzést igénylő berendezésen. Mind a tartók, mind az eltávolítható betétek nagymértékben testreszabhatók és támogatják az ellenőrzési eljárások szabványosítását. QR-kód nyomtatható a betétekre vagy a tartókra is, hogy okostelefonon és Safetrak szoftveren keresztül aktiválja a digitális ellenőrzési folyamatot, kiegészítve az ellenőrzés tervezésével és az automatikus ellenőrzési jelentés készítésével.

Tiszta kommunikáció a használat helyén

A Scafftag megfelelő használatakor, látható helyre történő felszerelésével, mindig a berendezés aktuális állapotát közölheti azokkal, akik egy adott berendezést szeretnének használni. Tartók szinte bármilyen szerszámhoz vagy felszereléshez rendelkezésre állnak, beleértve a létrákat, állványokat, fúrókat, járműveket és motorokat. A betétek ellenőrzési nyilvántartásai azt mutatják, hogy mikor tekintették a berendezést használatra alkalmasnak. Ha a berendezés ellenőrzése meghiúsul, az ellenőr eltávolíthatja a betétet, hogy a tartón egyértelmű „Ne használja” üzenet jelenjen meg. Ily módon a Scafftag segít elkerülni a nem megfelelő felszerelések használatából eredő költséges munkahelyi baleseteket.

Rendkívül robusztus és megbízható

A Scafftag tartókat és betéteket szélsőséges kültéri körülmények közötti használatra tervezték. A tartók ABS-ből vagy nylon-ból készülnek, és ritkán törnek. A polipropilén betétek ellenállnak a víznek, az olajnak és a szennyeződésnek, miközben továbbra is könnyű felírni. Mind a tartó, mind a betét ellenáll a meghosszabbított UV sugárterhelésnek annak érdekében, hogy az építkezésen jól olvasható maradjon.

Vizuális jelölő termékek kategória szerint

Accessories

Tartozékok

Tisztítási célokra

InspectionTimer

Átvizsgálási időzítők

PlantMachineryTool

Üzemi gépezetek és szerszámok

ProcessPipelines

Folyamatok és csővezetékek

Vehicles

Járművek

WorkingHeight

Munka a magasban

WorkspaceControl

Munkaterület ellenőrzése