SkipNavLinkText
menu

Egyedi digitális azonosító biztosítása minden eszköznek

Átfogó RFID-megoldás


KÉRJE AZ INGYENES RFID-ÚTMUTATÓT

Az RFID-címkékkel az eszközök egyedi digitális azonosítót kaphatnak, amelyekkel egyszerre távolról, valós időben azonosíthatja és keresheti meg azokat anélkül, hogy közvetlen rálátásra lenne szüksége. Átfogó RFID-megoldásunkkal minden iparágban jelentős hatékonyságnövekedés érhető el.

Az Ön igényei. Az Ön megoldása.


Az egyedi munkahelyekben rejlő lehetőségek maximális kihasználásához úgy is alakíthatjuk RFID-megoldásunkat, hogy az az Ön munkakörnyezetében, Önnek dolgozzon. Egy átfogó RFID-megoldás a következőket tartalmazza:

Címkék

Minden eszközhöz jól tapadó, ipari minőségű RFID-címkék, az Ön igényeihez igazított olvasási tartománnyal.

FEDEZZE FEL RFID-CÍMKÉINKET
 

Nyomtatók

További RFID-címkéket a helyszínen létrehozni képes nyomtatók.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Beolvasók

A szükséges adatokat a vállalkozás számára taktikai és stratégiai előnyöket biztosító alkalmazásokon vagy szoftvereken keresztül továbbítani képes beolvasók.

FEDEZZE FEL RFID-BEOLVASÓINKAT

Szoftverintegráció

Átfogó RFID-megoldásunk integrálása a meglévő ICT-infrastruktúrával.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT
 

A legapróbb részletig az ügyfél igényeihez igazítható teljeskörű megoldások a cégek széles köre számára teszik elérhetővé az RFID-t, még a legtöbb címke és olvasó számára kihívást jelentőnek tekintett környezetekben is.

 

Jelentős előrelépés a munkahelyi hatékonyság terén


Juttassa munkahelyét a hatékonyság és termelékenység következő szintjére megbízható RFID-vel. Keressen, azonosítson, kövessen nyomon és keressen egyszerre több eszközt 15 m távolságból, közvetlen rálátás nélkül. Vagy fedje le az egész munkaterületet jól elhelyezett, fix RFID-olvasókkal, hogy a maximálisra gyorsítsa az eszközök követését. Irányítsa alkalmazottait gyorsan és hatékonyan, a legoptimálisabb sorrendben a szükséges eszközökhöz, automatizálja a készleteket, és ellenőrizze másodpercek alatt a kimenő rakományok teljességét.

Áttekintés. Ellenőrzés. Profit.


Az összes felcímkézett eszköz automatikusan rögzített adatai további betekintést biztosítanak, amivel a befektetett eszközök számáról, helyéről, megelőző karbantartásáról és környezeti elemeiről részletesen tájékoztatható a stratégiai döntéshozatal. A készletszintekre vonatkozó döntéseket az automatikusan gyűjtött legfrissebb adatok támaszthatják alá, ezzel tovább növelve az üzleti hatékonyságot és jövedelmezőséget - mindezt az eszközök egyedi digitális azonosítóinak köszönhetően.

Milyen előny jelentkezett más cégeknél?

Ismerje meg esettanulmányainkat!

Fedezze fel teljeskörű RFID-megoldásunkat!