SkipNavLinkText
menu

Eszközök hatékonyabb követése

Teljesen testreszabható RFID-címkék
bármilyen felületre

Keressen meg minket a követelmények megbeszéléséhez

RFID Solutions 

Kérjen teljes megoldást, ami tartalmazhatja az adott környezetbe tervezett RFID-címkét, de akár egy teljesen automatizált RFID-rendszert is.

 • RFID-címkék: Lehet egyedi alakú, egyedi nyomattal rendelkező és programozott, azonnal felhelyezhető vagy a helyszínen befejezhető.
 • A helyszínen nyomtatható: Programozza, nyomtassa, sorozatszámozza vagy fejezze be az egyedi RFID-címkéket saját létesítményében.
 • Adatok rögzítése: Rögzítse az RFID-címke adatait vagy tároljon adatokat a címkén néhány centiméteres távolságból HF/NFC, vagy akár 16 méterről UHF használatával, amihez nem szükséges közvetlen rálátás.
 • Integrálás és automatizálás: Rögzítse automatikusan az RFID-címkéken található adatokat programozott intervallumonként rögzített beolvasókkal, és küldje el azokat az ERP-rendszerbe.

Segíthetünk megtalálni a legjobb termékeket az azonosítási megoldáshoz.

Keressen meg minket a követelmények megbeszéléséhez

Az ideális RFID-címke


 • Egységek

  Milyen egységeket szeretne azonosítani, követni és nyilvántartani? Az egységek felületének ismerete segít meghatározni az ideális RFID-címkét.

 • Környezet

  Az RFID-címke felépítését az adott környezetnek megfelelően fogjuk megválasztani.

 • Frekvencia

  Egyszerre több egységet szeretne távolról beolvasni? Egy egységet szeretne közelről észlelni? Külön beolvasóval vagy okostelefonnal? A HF és UHF RFID-technológia optimális megoldást nyújt.

 • Beolvasási tartomány

  A címke felépítése mellett az RFID beolvasási tartományra a beolvasók is közvetlen hatással vannak. Számos RFID-beolvasót tudunk javasolni igényei kielégítésére.

 • Ideális címkeméret

  A Brady számos különböző alakú és méretű címkét és RFID-betétet kínál, hogy a címke tökéletesen illeszkedjen az azonosítani kívánt egységekre.

 • Adatok

  A Brady a kigyűjteni kívánt adatok alapján segít kiválasztani az adott alkalmazásra optimális RFID-chipet.

 • Címkefelépítés

  Előfordulhat, hogy az ideális címkének kábelekhez vagy porszórt felületekhez kell tapadnia, vagy vegyi anyagoknak, olajoknak, kosznak vagy extrém hőmérsékleteknek kell ellenállnia. A Brady számos különböző címkefelépítést kínál, amelyek optimálisan tapadnak bármilyen felülethez, és miden környezetben nagyon megbízhatóan teljesítenek.

 • Egyedi nyomatok

  A Brady színes logót és különböző betűtípusok használatával bármilyen nyelvű szöveget képes rányomtatni a címkére. Külön terület hagyható a Brady nyomtatókkal a helyszínen végzett sorszámozás vagy változó szöveg elhelyezésére.Keressen meg minket a követelmények megbeszéléséhez

 A Brady segít kiválasztani az optimális címkefelépítést az adott alkalmazáshoz


 
 1. Nyomtatható felület: Lehet rajta logó, szöveg, sorozatszám vagy bármilyen más nyomat, mindez matt vagy fényes felületen.

 2. Címkeanyag: Tökéletesen illeszkedik az azonosítani kívánt elemek felületére, és számos méretben és hordozóból készülhet.

 3. Opcionális érzékelő: Opcionális nagy teljesítményű érzékelő különböző adatok, például hőmérséklet vagy nedvességszint rögzítésére.

 4. RFID részegység: A szükséges beolvasási távolság és memóriaigény alapján megválasztott nagy teljesítményű RFID-antenna és chip

 5. Ragasztó: Jó tapadást biztosít az adott alkalmazásnál.

 6. Címke hordozószalag: Optimálissá teszi a címkét az alkalmazáshoz.

Alkalmazások


 

Anyagok és berendezések monitorozása

 

Hozzáférés felügyelete

 

Üvegházak felügyelete

 

Karbantartási és biztonsági adatgyűjtés

 

Hideg láncok monitorozása

 

Készletkezelés

 

Adatközpontok monitorozása

 

Minták követése és nyilvántartása

A hőmérséklet hatékony beolvasása a laboratóriumokban

Az RFID-hőmérsékletcímkék eszközök, berendezések, gépek, állványok, kábelek és szerkezetek széles körénél teszik lehetővé a vezeték nélküli hőmérsékletmérést és monitorozást. A rugalmas, hőmérséklet-érzékelős intelligens címkék szinte bármilyen felületen alkalmazhatók, ezzel támogatva a tájékozott, proaktív döntéshozatalt.

Hőmérsékletek egyszerű monitorozása: alacsony költségű hőmérséklet-monitorozás passzív, ISO 18000-6C és ISO14443 NFC interfésszel és ETSI szabványokkal kompatibilis sávszélességű intelligens RFID-címkékkel, amelyek nem igényelnek energiaellátást vagy karbantartást. A címkéket szükség esetén a HF- és UHF-kompatibilis RFID-olvasók látják el energiával.

Minden felületen alkalmazható: vékony és rugalmas, ipari minőségű címkeanyagok széles választékban és különböző ragasztókkal kaphatók, hogy sima, érdes vagy porszórt, valamint sík vagy ívelt felületekhez egyaránt tapadjanak.

Teljes megoldás: tartalmazza az RFID-címkéket, a címkenyomtatót, a címketervező szoftvert, és a hardver- és szoftvertámogatással rendelkező RFID-olvasót.


Ismerje meg részletesebben az RFID hőmérsékletcímkéket
 

Űripari digitális nyilvántartás

aerospace 

Az integrált RFID-címkék a repülőgépek és alkatrészek esetében a bölcsőtől a sírig tartó adatkezelési, és az egész életciklusra kiterjedő láthatósági megoldásokkal látják el a teljes repülőgépipari ökoszisztémát. A kiváló minőségű igény szerinti nyomtatással és az ATA Spec 2000 szabványnak megfelelő szoftveropciókkal kombinálva az integrált RFID-címkék a legjobb eszközök a repülőgépelemek és alkatrészek követhetőségének egyszerűsítéséhez és automatizálásához.

Digitális nyilvántartás létrehozása: integrált RFID-címkék helyszíni nyomtatása és programozása kevesebb mint 10 másodperc alatt, az ATA Spec 2000 előírásainak megfelelő, testreszabható és felhasználóbarát szoftverrel.

Egyszerű használat: egyedi kialakítás, könnyen rögzíthető vezetékeken, kábeleken, dobozokon, palackokon és más felületeken, ultrakönnyű (<1,5 g), ultravékony (0,23 mm), akár 4 méteres beolvasási tartománnyal.

Minden alkatrészhez rögzítve van a teljes története: az RFID-beolvasóval könnyen ellenőrizhető az alkatrészek eredete és előzményei, és frissíthetők az adatok, az extrém tartós címke a gyártósortól a hulladéklerakóig biztosítja a alkatrészek követhetőségét.

Hidraulikus alkatrészek teljes története

Karbantartási bejegyzések hozzáadása: az integrált NFC-chipre a beolvasóval könnyedén írhatók további karbantartási adatok.

Teljes alkatrész-előzmények elérése: az integrált NFC-chipből könnyedén beolvashatók az információk, még akkor is, ha a csövek már fel vannak szerelve egy motorra vagy hidraulikus rendszerbe.

A helyén marad és jól olvasható: a gondosan megválasztott címkeanyagok ellenállnak a nagy hőmérsékleteknek és az agresszív tisztítószereknek.

Formahasználat automatikus számlálása a csokoládégyártásban

Ipar 4.0 szabványú gépek közötti kommunikáció: a formák használatának automatikus számlálása a csokoládégyártásban RFID-címkékkel és stratégia pontokon elhelyezett beolvasókkal, emberi beavatkozás nélkül.

Automatikus reakcióindítás: a rendszer képes karbantartást vagy a raktár felé cserét kezdeményezni.

Nagyon megbízható: címkéink kis és nagy hőmérsékleteken is jól tapadnak.

Raktár hatékonyságának növelése

Szállítmány teljességének automatikus ellenőrzése: a szükséges tételek megfelelő teherautóra való berakodásának ellenőrzése az egyes kapuknál elhelyezett RFID-beolvasókkal.

Időben történő leszállítás optimalizálása: nem kell visszahívni a teherautókat, mert az automata számláló ellenőrzi a kirakodást.

Hibák azonnali javítása: Az RFID-beolvasókkal gyorsan, még a berakodás előtt észlelhető a hibás szállítás.

Az ügyfél-elégedettség optimalizálása

Minden egyben: RFID-címkékkel és -beolvasókkal automatikusan ellenőrizhető, hogy az ügyfél új összetett rendszerének minden részegysége a teherautón van-e.

Ellenőrzés megérkezéskor: az ügyfél egy RFID-beolvasóval és tételes listával könnyen ellenőrizheti az összes részegység leszállítását.

Hiányzó modulok megtalálása: a technikusok az új gép összeszerelésekor a helyszínen, gyorsabban észlelhetik a hiányzó részegységeket.

Milyen előny jelentkezett más cégeknél?

Ismerje meg esettanulmányainkat!

Hatékony előnyök


 • Ipar 4.0 kompatibilitás
  Az eszközökön, részegységeken és szállítmányokon elhelyezett RFID-címkék és a stratégiai helyekre rakott beolvasók lehetővé teszik az elemek automatikus számlálását, a rendszeres karbantartások elindítását vagy a szállítmányok teljességének ellenőrzését.
 • Megnövelt hatékonyság
  Az áruk átvétele, rakodása, válogatása és szállítása a megfelelő RFID-címkék és beolvasók használatával sokkal hatékonyabbá tehető.
 • Kevesebb ismétlés
  A hagyományos vonalkódokhoz képest az RFID első beolvasási pontossága sokkal jobb. Ezzel jelentősen csökkenthető a hibás vonalkód-beolvasások korrigálására fordított időveszteség.
 • Jobb eszközkezelés
  Az RFID jobb ellenőrzési és eszközkezelési lehetőségeket biztosít. A beállításoktól függően egy vagy több beolvasással a teljes leltárat felmérheti.
 • Nagyobb erőforrás-hatékonyság
  A leltár RFID biztosította pontosabb követése révén precízebben tervezhetők az igények és optimálisabban használhatók fel az eszközök és erőforrások.

RFID és vonalkód/2D-kód összevetése


RFID Vonalkód
Egyszerre sok
Több címke beolvasása egyszerre
Egyszerre egy
Egy címke beolvasása egyszerre
Nincs közvetlen rálátás
Dobozban található vagy látómezőn kívüli tételek
beolvasása
Közvetlen rálátás
Látómezőben levő tételek beolvasása
Írás és olvasás
A nyomtatott címkék egyszerű feltöltése új
információkkal
Csak olvasás
A nyomtatás után nem módosítható, frissítésre nincs
lehetőség
Nehezen másolható
Az RFID-chip egyedi azonosítószámot tartalmaz
Könnyen másolható
Fotózható, nyomtatható és újrabeolvasható
Beolvasási tartomány
Legfeljebb 11 m
Beolvasási tartomány
Legfeljebb 2 m