SkipNavLinkText
menu

M211 címkenyomtató

Tervezés. Előnézet. Nyomtatás. Mindez a telefonjáról.


A nyomtató megismerése A címkék felfedezése

Tervezés, előnézet és nyomtatás - mindez a telefonjáról. Az egyszerű és intuitív M211 a helyszíni feladatokhoz készült, teljesen feltöltve egész nap használható, és csepp-, ütés- és zúzásálló. Eddig egyetlen belépőszintű hordozható nyomtató sem tartalmazta mindezt egyetlen, forradalmi eszközben.

Egyszerű. Könnyű. Intuitív


Tervezze meg, nézze meg és nyomtassa ki a címkéket megszokott mobiltelefonjáról zökkenőmentesen, és kapcsolódjon pillanatok alatt egy megbízható, ipari minőségű nyomtatóhoz. Ma egyetlen más telefonos címkenyomtató sem rendelkezik az M211 nyomtató címketervezési képességeivel.

 • Megtervezheti, megtekintheti és kinyomtathatja a legösszetettebb címkéket is az iparágvezető Express Labels alkalmazással
 • Könnyedén készíthet címkéket meglévő táblázatokból származó adatokkal
 • Hatékonyabban dolgozhat, ha elmenti és megosztja kollégáival a címketerveket
 • Zökkenőmentesen csatlakozhat a nyomtatóhoz Bluetooth 5.0 kapcsolattal
 • Pillantson a nyomtató LED-jelzéseire az akkumulátor töltöttségének, a csatlakozás állapotának és a megmaradt címkék mennyiségének ellenőrzéséhez
 

Egyszeri címkézés előre méretezett és folytonos címkékkel


 

Válasszon 90+ megbízható, tesztelt és adott célra tervezett címkeanyaggal színültig töltött kazetta közül, amelyek minden felületen és minden környezetben a helyükön maradnak és jól olvashatók.

 • A belépőszintű nyomtatók között meglehetősen egyedi módon nem csak folytonos, de előre méretezett címkékre is nyomtathat, így azonos méretű, lekerekített sarkú címkék helyezhetők el az alkatrészeken, és kevesebb hulladék keletkezik a kábelcímkék létrehozásakor.
 • A megbízható, ipari minőségű címkeanyagot tartalmazó 90+ kompatibilis kazetta közül választva mindig az adott alkalmazáshoz legmegfelelőbb címkét használhatja.
 • Tegye biztossá az azonosítást megbízható címkék használatával, amely jól tapadnak a kábelekhez és alkatrészekhez, és ellenállnak hidegnek, hőnek, nedvességnek, időjárásnak és más körülményeknek. A címketesztek eredményeit tartalmazó műszaki adatlapok minden anyaghoz elérhetők.

Minden munkahelyen túlél és virul


Egész nap címkézhet ezzel a könnyű nyomtatóval, az erős akkumulátorral, az egyszerűen behelyezhető címkekazettákkal és a beépített automata vágóval. Túléli a leesést, az összezúzást és az ütéseket.

 • Akár 300 címke kinyomtatása egyetlen akkumulátortöltéssel
 • Gyorsan válthat címkekazettát a behelyez-rögzít-nyomtat rendszerrel
 • Hordozható, 0,5 kg-os kompakt nyomtatórendszer-kialakítás
 • Nem kell túlzottan óvatosan bánin vele, mert a nyomtató kibírja az 1,8 méterről való leesést, a 110 kg-os összezúzást és a katonai specifikációknak megfelelő ütéseket

.

Címkézzen, amerre jár! A telefonjáról vagy külön eszközként. A választás az Öné!


Strapabíró. Intelligens. Megbízható. Két iparágvezető opció, amelyek ugyanazokat az anyagokat, ugyanazokat a nyomtatókazettákat használják. Az egyedi jellemzők:

M211 hordozható Bluetooth® címkenyomtató

 

Előfordulhat, hogy egy strapabíró, kompakt és övre csíptethető címkenyomtatót részesít előnyben, amelyet iparágvezető alkalmazással irányíthat az okostelefonjáról.


Fedezze fel az M211 címkenyomtatót

M210 kézi címkenyomtató

 

Előfordulhat, hogy egyetlen, beépített címketervező varázslókkal kiegészített nyomtatási rendszerrel szeretne dolgozni.


Fedezze fel az M210 címkenyomtatót
Mi minden eshetőségre felkészültünk!

AZ ÖSSZES HORDOZHATÓ NYOMTATÓ ÖSSZEHASONLÍTÁSA

.

Díjak


Többet a nyomtatójához

Segítségre van szüksége a legjobb címkenyomtató vagy az igényeinek megfelelő nyomtatómodell megtalálásához? Lépjen kapcsolatba a Bradyvel vagy a Brady megbízható forgalmazójával, hogy elkezdhesse a munkát!

Letöltések

Keresse meg a legújabb termékfrissítéseket, kézikönyveket, oktatóanyagokat, nyomtató-illesztőprogramokat, termékbemutatókat és még sok mást a Brady címkenyomtató.

Brady Támogatás

Ügyféltámogatás

Segítségre van szüksége a legjobb címkenyomtató vagy az igényeinek megfelelő nyomtatómodell megtalálásához?

Lépjen kapcsolatba velünk

Nyomtató regisztrációja

Regisztráljon a termékfrissítések megkapásához és a műszaki támogatáshoz való gyors hozzáféréshez.

Nyomtató regisztrálása