SkipNavLinkText
menu

Megbízható adatközpont-azonosító megoldások


Kérje ingyenes adatközpont-azonosító útmutatónkat

A Brady-címkék biztosítják az adatközpontok kábeleinek és részegységeinek azonosítását, és megszüntetik a találgatást és a kábelek manuális visszakövetését. Címkéink nem tekerednek le és nem esnek le. Gyorsan nyomtathatók a rendkívül érzékeny „behelyez-rögzít-nyomtat” hordozható címkenyomtatókkal. A nagyobb biztonság és azonosítási rugalmasság érdekében RFID-technológiával is beágyazhatók.

 

Megbízható adatközpont-azonosítás


Oldjon meg minden adatközpont-azonosítási igényt jól olvasható és a helyükön maradó minőségi címkékkel. Megbízható azonosítási megoldások teljes skáláját kínáljuk, amelyekkel felgyorsítható a hibakeresés, a hálózat frissítése és az infrastruktúra telepítése.


Ajánlatunk a következőket tartalmazza:

  • Fémre helyezett NFC-címkék: további információkat olvashat és írhat közelről okostelefonnal vagy RFID-tollal
  • Kábel NFC-címkék: az érzékeny adatok titkosítása az RFID-chipen felhasználókezeléses rétegelt hozzáféréssel
  • UHF RFID-címkék: távolról is megtalálhatja az eszközöket, és több elemet is megszámlálhat a beolvasókapukon való áthaladáskor
  • Kétfrekvenciás RFID-címkék: több elemet is megszámlálhat a beolvasókapukon való áthaladáskor, és további információkat olvashat és írhat közelről okostelefonnal vagy RFID-tollal.
  • RFID-hőmérsékletcímkék: az összes felcímkézett eszköz hőmérsékletének vezeték nélkül monitorozása
  • BradyGrip: könnyen felhelyezhető és levehető, egyszerűen nyomtatható tépőzáras anyag öntapadó hátoldallal a kábelkötegek gyors azonosításához. A fejlesztést a VELCRO® márkával együttműködésben végeztük.
  • Forgatható címkék: gyorsabb hibaelhárítás megbízható azonosítócímkékkel, amelyek elforgathatók a kábel körül, hogy a nyomat bármilyen szögből olvasható legyen
  • Önlamináló címkék: védje a címkéken található nyomatot a hőtől, vegyszerektől és oldószerektől.
  • Jelzőcímkék: felhelyezheti másodpercek alatt a QuickFlaggel, vagy P- és T-alakú jelzőkkel minimalizálhatja a kábel érintkezési felületét


 
 
 

Bármilyen adatközpont-címke megtervezhető


A Brady Workstation és a benne elérhető több mint 20 professzionális címketervező alkalmazás és eszköz segítségével bármilyen, részegységek, kábelek és létesítmények azonosítására szolgáló címke könnyen megtervezhető. A Brady Workstation címkesablonok és funkciók eléréséhez és nyomtatásához csak csatlakoztatnia kell egy Brady-nyomtatót egy az internetre kapcsolt számítógéphez. Adja meg a meglévő adatokat a címke befejezéséhez, és nyomja meg a Nyomtatás gombot. A Brady csúcskategóriás címkenyomtatói akkor is tájékoztatják Önt, ha a betöltött címkeanyagokat bizonyos címketervek kinyomtatásához ki kell cserélni.BWSlogo_200x200
Brady Workstation: Csak válassza ki a szükséges alkalmazásokat és eszközöket, aktiválja a 30 napos ingyenes próbaidőszakot, majd vásárolja meg, ha elégedett a termékkel.
Express Labels alkalmazás: Egyszerű. Könnyű. Intuitív. Zökkenőmentesen megtervezheti, megtekintheti és kinyomtathatja a címkéket közvetlenül a telefonjáról.

Teljes ellenőrzés


A Brady-címkék a professzionális mobil és asztali címkenyomtatóinkkal az adatközpontban vagy bárhol máshol is kinyomtathatók. Nyomtatóink felismerik az összes anyagunkat, automatikusan kalibrálják magukat a címkézési folyamat felgyorsításához, és zökkenőmentesen nyomtatnak a Brady Workstation adatközponti szimbólumokkal kiegészített címketervező alkalmazásaiból vagy beépített tervezővarázslóiból. A nagyobb volumenű kábelcímkézéshez rendszereink akár kábelek széles választékára is képesek automatikusan címkéket nyomtatni és felhelyezni.


Fedezze fel Datacom címkenyomtatóinkat

Automatizált kábelazonosítás 

Mindennel elláttuk Önt


A folyamatosan fejlődő iparágnak folyamatosan fejlődő beszállítókra van szüksége. A Brady folyamatosan fejleszt új anyagokat és termékeket, hogy megbízható azonosítási megoldásokat kínálhasson, amelyek valóban értékesek ügyfeleink számára. Miközben a kiszolgálókapcsolatok sűrűsége növekszik, mi úgy alakítjuk ki címkéinket és címketervező szoftvereinket, hogy Ön az adatközpontban aktív minden kiszolgálótípusnál biztosan azonosíthasson minden portot. Ha ki kell szerveznie a feladatot a szolgáltatóknak, szabványosíthatjuk a címkéket vagy RFID-kompatibilis címkékkel támogathatjuk a biztonságot. Ezt bárhol megtehetjük a világon: nagy, közepes vagy egyetlen kiszolgáló alkotta adatközpontokban is.


Tesztelje címkéinket
 

Gyors támogatás és minőségi szolgáltatás


A Brady és partnerhálózatunk bárhol a világon képes ideális azonosítási megoldást és helyi támogatást biztosítani a címkék testreszabásához és a címkenyomtatók karbantartásához. Globális gyártási kapacitásunkkal képesek vagyunk a nagy volumenű igények és a minőségi címkék gyors szállításának kezelésére is. Bárhol is legyen, mi ott vagyunk a szomszéd utcában.


KERESSEN MEG MINKET A KÖVETELMÉNYEK MEGVITATÁSÁHOZ

Milyen előny jelentkezett más cégeknél?

Ismerje meg esettanulmányainkat!

Letöltések

Data Centre Identification Guide

Adatközpont-azonosítási útmutató

Azonnal felismerhet minden kábelt, szervert és alkatrészt

Töltse le

10 időtakarékos megoldás a kábelazonosításban

Megfelelő használat esetén a professzionális kábel- és alkatrész-azonosítással számottevő időt spórolhat meg.

Töltse le
ElectricalIDGuideBook

Azonosítson minden kábelt és alkatrészt útmutató

Vesztegetett már el időt azzal, hogy kitalálja, melyik vezeték hová tartozik?

Töltse le

TIA-606-C szabványos címkézési útmutató könyv

Minden, amit a legújabb TIA-606-C címkézési szabványnak való megfeleléshez tudni kell

Töltse le

Azonosítási és biztonsági megoldások a
virtuális adatközpont környezetben

Lesse el a legjobb gyakorlatokat a különböző virtuális alkalmazásokból.

Nézzen körül éjjel-nappal nyitva tartó környezetünkben