SkipNavLinkText
menu

Csavarcsomagok hatékony címkézése

Esettanulmány

VP750 címkenyomtatót egyedi címkéket

Az Etra Oy kiváló minőségű műszaki termékeket gyárt és forgalmaz, továbbá termékekkel kapcsolatos szolgáltatásokkal és szolgáltatási koncepciókkal is támogatja ügyfeleit, hogy azok a fő üzleti tevékenységeikre koncentrálhassanak.

Kihívás: Jelentős volumenű előrenyomtatott címkekészlet optimalizálása

Az Etra Oy a nagy finnországi logisztikai központjában szerette volna optimalizálni a címkézést, különösen a mindenféle méretben kapható csavarok csomagolásánál. Az előrenyomtatott címkék száma a cég kínálatának bővülésével egyre nagyobb lett, ezért szükségessé vált a nagyobb címkézési hatékonyság elérése.

Megoldás: Integrált, nagy teljesítményű színes címkenyomtató

A Brady a VP750 címkenyomtatót javasolta, amivel nagyobb mennyiségű címke is gyorsan, nagy felbontásban és színesben kinyomtatható. A nyomtató funkciói számos opciót biztosítanak a csomagcímkék helyszíni megtervezéséhez, akár a csomag tartalmának azonosítására és visszakövetésére, továbbá marketing is márkamegjelenítési célokra használható információkkal is. Képek, logók, vonalkódok, sorozatszámok és színek is könnyedén elhelyezhetők.

A Brady tekercsben több, egyedi méretű címkét is biztosított, amelyek az Etra minden csavarcsomagolásán elhelyezhetők. Ezeket a nyomtató és az Etra által használt szoftver is könnyen felismeri, így elkerülhetők a tervezési hibák.

Emellett a Brady műszaki szakemberei segítettek a VP750 címkenyomtató telepítésében, valamint az Etra ERP-rendszerével és munkafolyamataival való integrálásban is. A csavarok átcsomagolásakor a dobozba kerülő mennyiség és típus, valamint a dobozok száma is bevihető a rendszerbe, és ezek az adatok felhasználhatók a címkék VP750 készüléken való kinyomtatásakor. A nyomtató címke-visszatekerővel is fel van szerelve, így az előre kinyomtatott címketekercsek egyszerűen behelyezhetők az Etra meglevő címkefelhelyezőibe.

VP750 label printer

Eredmény: A nyomtatott címkékkel teli rekeszeket néhány üres címketekercs váltotta fel

Az Etra logisztikai központjában néhány, a VP750 címkenyomtatóval tökéletesen kompatibilis, egyedi méretű címkéket tartalmazó tekercs váltotta le a jelentős mennyiségű előre nyomtatott címkét. A kezelőnek nem kell keresniük a megfelelő címkét. A címkeméret ellenőrzése után a címke az előre megtervezett tartalommal könnyen és gyorsan, nagy pontossággal kinyomtatható a VP750 színes címkenyomtatón. A színek hozzáadása és a címke kinézetének módosítása is sokkal gyorsabb lett. A VP750 címkenyomtató praktikus rugalmasságot visz a címketervezésbe és a címkézés munkafolyamatokba való bevezetésébe.