SkipNavLinkText
menu

Gyorsan kiszállítható kábelcímkézés

Esettanulmány

Egy nagy szárazdokkban megbízható, halogénmentes kábeljelölőkkel azonosítják a hajók és az olajfúró platformok kábeleit, hogy megfeleljenek az ügyfelek követelményeinek és segítsék a karbantartó csapatokat a hibás kábelek gyors cseréjében.

Kihívás: A kiszállítás sebessége

Amikor egy hajó vagy olajfúró platform a szárazdokkba kerül, mindennek a helyén kell lennie a szervizelés azonnali megkezdéséhez. Az ügyfél számít a hajógyárra, hogy a lehető leggyorsabban újra működőképes állapotba hozza a termelő eszközét. A szükséges eszközök és anyagok beszállítási sebessége kritikus fontosságú, ha a hajógyár be szeretné tartani az ügyfél által szabott határidőket.

Megoldások: Nagy mennyiségű címke gyors kiszállítása, szoros támogatással

A Brady képes nagyszámú minőségi címkét, jelölőt és hőzsugorcsövet gyorsan leszállítani. A megrendelt termékek gyors biztosítása mellett a Brady szoros kapcsolatban marad a megrendelővel, hogy azonnal reagálhasson az esetlegesen felmerülő kérdésekre, és megoldhassa a helyszínen felmerülő kihívásokat.

A halogénmentes B-7643 kábeljelölőnk ideális megoldás a hajók és olajfúró platformok elzárt kábeleinek azonosítására. A nyomtatott jelölő ellenáll a magas és alacsony üzemi hőmérsékleteknek 90 °C és –40 °C között, a 95%-os páratartalomnak és az UV-sugárzásnak. Számos vegyi anyaggal, olajjal és üzemanyaggal érintkezve is jól olvasható marad. Emellett tűz esetén a kábeljelölőből nem szabadulnak fel veszélyes gőzök, ezzel is védve a munkások és a legénység egészségét. A kábeljelölők kinyomtathatók a Brady gyáraiban, de egy BradyPrinter i7100 ipari címkenyomtatóval akár a szárazdokkban is.

A Brady emellett vinil jelölőket is biztosít, melyekkel megjelölhetők a még át nem vizsgált részegységek. A sokoldalú jelölőkkel a szárazdokk optimalizálhatja a hatékonyságot. A jelölőket a BradyPrinter J5000 színes címkenyomtatóval szükség esetén egyéni tartalommal, színesben is ki lehet nyomtatni a hajógyárban.

A fentiek mellett a szárazdokk az azonosítási feladatokhoz hordozható BMP71 címkenyomtatót, kábelekhez való hőzsugorcsöveket és sokoldalú Brady B-595 vinil alkatrész-azonosító címkéket is használ.

zero halogen cable markeri7100 label printer

Eredmények: Gyorsan kiszállítható kábelazonosítás

A szárazdokk teljesíteni tudja a szoros határidőket és az ügyfél követelményeit, és ezeknél a megbízható kábelazonosítás miatt már nem kell aggódni.