SkipNavLinkText
menu

Elektromos kábelek gyors azonosítása
adatközpontok építésekor

Esettanulmány

A Brand/Besamandla elektromos rendszerek tervezésére és kiépítésére szakosodott alvállalkozóként immár 50 éve kínál átfogó szolgáltatásokat az ipari, kereskedelmi és infrastrukturális ágazatokban. A cég a kormányzati szereplőktől a tőzsdei blue-chip cégeken át a bányászati vállalatokig és ingatlanfejlesztőkig számos iparágat kiszolgál.

Kihívás: Gyors és megbízható kábelazonosítása többféle színben

A Brand/Besamandla olyan megbízható azonosítási megoldást keresett, amely elég gyors ahhoz, hogy tartani lehessen vele egy fokvárosi adatközpont építésének határidejét. A megoldásnak könnyen használhatónak és többféle színben elérhetőnek kell lennie, hogy gyorsan lehessen különbséget tenni az azonosított tápkábelek között. Emellett a Brand/Besamandla cégnek biztonsági jóváhagyást kellett kérnie az ügyféltől a használni kívánt azonosítási megoldásokra.

Megoldás: Könnyen nyomtatható és megbízható kábeljelölők többféle színben

A Brady a B-7643 halogénmentes jelölőket és a B-7696 vinil betéteket javasolta. A B-7696 terméket zöld, sárga, fehér és egyedi rózsaszín színekben. A Brady termékmintákat biztosított egy áttekintő táblán, és a Brand/Besamandla ügyfele általi jóváhagyás felgyorsításához mindegyik megoldáshoz biztosította a műszaki adatlapokat is.

Az azonosítás rugalmasságának további növelése érdekében a Brady a BradyPrinter i3300 ipari címkenyomtatót és a BMP71 címkenyomtatót is javasolta, melyekkel a B-7643 és a B-7696 címkeanyagra is lehet nyomtatni.

A BradyPrinter i3300 ipari címkenyomtató nagyobb mennyiségű B-7643 és B-7696 anyagra is képes nagy sebességgel nyomtatni az építés helyszínén. A rendszer egyáltalán nem igényel külön törődést, és könnyen használható. Nagyobb mennyiségű jelölő nyomtatásakor a címkeadatok egyszerűen importálhatók, és a kábelek azonosításához különböző színű jelölők, öntapadó címkék és hüvelyek is nyomtathatók. A BradyPrinter i3300 nyomtatóval emellett eszközcímkék, valamint biztonsági és létesítményjelzések is nyomtathatók. A címkeanyagok az automatikus kalibrációnak, valamint a címke fogyóanyagon elhelyezett intelligens chipek révén automatikus címkebeállításnak köszönhetően 20 másodperc alatt kicserélhetők.

i3300 printer
B-7643 halogen-free tags

A BMP71 címkenyomtató a legjobb hordozható Brady nyomtató. Méretre vágott vagy folyamatos címkék nyomtatására alkalmas, beleértve az egyedi és előre kinyomtatott címkéket is, akár 50,8 mm-es szélességben. A teljes billentyűzettel kétkezes gyors gépelésre is lehetőség van, a színes nyomtatón pedig előzetesen megtekinthet a teljes címke.

A B-7643 halogénmentes jelölők termoplasztikus, poliéter és poliuretán kábeljelölők, amelyek teljesítik az IEC 61249221 (2003-11) halogénmentes anyagokra vonatkozó követelményeit. Tűz vagy nagy hő esetén a jelölőkből nem képződik káros halogéngáz. A B-7643 fehér, piros, sárga, narancssárga és fekete színekben kapható.

A B-7696 termékek vinilből készült többcélú tartóhüvelyek, melyek számos különböző azonosítási alkalmazásban használhatók. Teljesítik az UL94V0 gyúlékonysági teljesítményre vonatkozó követelményeit.

Eredmények: Nem kell többé aggódni a kábelek azonosítása miatt

A Brand/Besamandla nem veszteget többé időt a megfelelő kábelazonosítási megoldás megtalálására. A Brady megbízható címkéivel, jelölőivel és nyomtatóival, helyszíni képzéseivel és műszaki támogatásával, valamint jelentős címkeanyagraktárkészletével a háta mögött bármilyen azonosítási kihívásnak képes megfelelni, bárhol a világban.