SkipNavLinkText
menu

Automatizált háromnyelvű GHS/CLP-
megfelelőség egyetlen címkével

Esettanulmány

Egy nagy autókereskedő 800 különböző terméket képes háromnyelvű címkékkel gyorsan, a GHS/CLP-előírásokkal teljes összhangban átcsomagolni és felcímkézni, és ezzel optimális támogatást biztosítani ügyfeleinek.

Kihívás: Automatizált háromnyelvű CLP-címkézés

Egy nagy autókereskedő 800 terméket csomagol át különböző mennyiségekben, és eközben meg kell felelnie a veszélyes anyagok osztályozására, címkézésére és csomagolására vonatkozó követelményeknek (CLP/GHS). Az autókereskedő eszközöket keresett az újracsomagolt termékek gyors, hibamentes és rugalmas címkézéséhez. A cég mindezt három nyelven igényelte, de termékenként egyetlen CLP-címkén feltüntetve.

Megoldás: Egyedi programozott adatbázis automatizált címkenyomtatással

A szakosodott forgalmazóval együttműködő Brady azonnal megértette, hogy a hivatalos figyelmeztető CLP-kifejezések három nyelven, egyetlen címkén való feltüntetése egyedi fejlesztést igényel. A meglevő CLP-címkéző szoftver nem engedi kettőnél több nyelv használatát egyetlen címkén.

Az ügyfél kérésére a Brady átszervezte a meglevő CLP-adatbázisát, és azt tette az automatizált címkézési megoldás kiindulópontjává. A Brady szakemberei egyedi szoftvert írtak, amely az ügyfél termékkódjának beírása után egy kattintásra képes teljes megfelelőséggel rendelkező CLP-címkéket nyomtatni. A Brady technikusai segítettek két munkaállomáshoz kapcsolódó négy BBP12 címkenyomtató üzembe helyezésében, amelyeken a címkék a megfelelő méretben és formátumban kinyomtathatók.

A Brady teljes, jelszóval védett háttérirodai megoldást is biztosított, hogy a rendszergazdák könnyen adhassanak meg, törölhessenek és módosíthassanak CLP-címkéket az adatbázisban. Automatizált, egyedi hibakereső eszközök segítenek az 1000+ bejegyzést tartalmazó CLP-adatbázis adatainak javításában és áttekintésében. Ha az adatbázisban a címkék EU-s előírásoknak való megfelelését akadályozó üres mező vagy részleges információ található, a rendszer kiszürkíti a nyomtatás gombot a szoftver nyomtatási felületén. Emellett részletes hibaüzenetet is küld, ami alapján a háttériroda gyorsan reagálhat és hibamentessé teheti a címkenyomtatást.

BBP12

Eredmények: Gyors, az előírásoknak megfelelő háromnyelvű címkenyomtatás egyetlen kattintással

A nagy autókereskedő a Brady által biztosított egyedi adatbázis és címkenyomtató szoftver, és négy BBP12 címkenyomtató segítségével 800 különböző terméket tud gyorsan, a GHS/CLP-előírásokkal teljes összhangban átcsomagolni és felcímkézni. Mindegyik címke háromnyelvű. Így az autókereskedő könnyen és gyorsan, a saját nyelvén teheti elérhetővé a fontos termékinformációkat ügyfelei számára.