Skip to Main Content
menu

Identify pipes in any facility anywhere

Pipe markers for every environment

Bármilyen csövet azonosítani tudunk bármilyen üzemben és bárhol a világban, ezzel segítve a balesetek számának csökkenését és javítva az üzem hatékonyságát. Csőjelölőink 3 minőségi osztályban kaphatók, és teljesen testreszabhatók, hogy tartalmazzák a csőre, a tartalmára és az áramlásra vonatkozó információkat..

Csökkentse a baleseteket, növelje a hatékonyságot

A jól látható és olvasható csőjelölők, amelyek jelzik a csőtartalmat és az áramlási irányt, javíthatják a karbantartó személyzet hatékonyságát a karbantartást igénylő csövek és az elzáró szelepek megtalálásában. A hatékonyság növelése mellett a csőjelölők segítik a balesetek elkerülését azáltal, hogy figyelmeztetik az alkalmazottakat, vállalkozókat és az első reagálókat a veszélyes csőtartalomra.

Csövek tartós azonosítása bármilyen környezetben

A csőjelölők addig csökkentik a munkahelyi baleseteket és növelik a hatékonyságot, amíg a helyükön maradnak és jól olvashatók. A saját laboratóriumunkban, standard eljárások használatával végzett vizsgálatok alapján meghatározott Beltéri, Kültéri és Kültéri+ csőjelölőket kínálunk, melyek akár 10 éven át kitartanak a szabadban, zord környezetben.