SkipNavLinkText
menu

A nem kezelt kiömlések pusztító hatással lehetnek a környezetre, a kiömlés közelében található személyekre és vállalatokra, de akár a cég jövőjére is. A kiömlésekre való felkészülés nemcsak jó vezetési gyakorlat, de sok országban törvényi előírás is. A legjobb felkészülés a bírságokat és károkat megelőzni, és a szennyezést megszüntetni képes professzionális eszközökre való támaszkodás.

Kiömléselhárító eszközök

A Brady számos eszközt kínál a szilárd felületen előforduló kiömlések elhárításához, amelyek proaktív vagy reaktív módon is alkalmazhatók, felszívják a kiömlött anyagot és/vagy megakadályozzák annak szétterjedését.

Proaktív kiömlés elleni védelem

A szivárgásra hajlamos berendezések és gépek, hordók és IBC-tartályok a szennyezés és a munkahelyi balesetek megelőzése érdekében proaktív módon felszerelhetők kiömléselhárító eszközökkel.

RigidLockQuickberm
SpillControlhighvismat
SpillControlTote

 • Padlózatok és raklapok: A 80 liter kapacitású kéthordós, targoncakompatibilis kiömlés elleni padlózatok költséghatékonyan alkalmazhatók a potenciálisan veszélyes szivárgások felfogására hordók tárolásakor és adagolási területeken. Mindegyik moduláris padlózat rendelkezik a több padlózat egyszerű és biztonságos egymáshoz csatlakoztatására szolgáló beépített kapcsokkal, így akár testreszabott hordótároló platformok is létrehozhatók.
 • Peremek: A hordókból és IBC-tartályokból származó kiömlések proaktív kezelésére a többször használatos, könnyű, ugyanakkor nagy kapacitású Rigid Lock Quickberm terméket ajánljuk, amely praktikusan használható és helyezhető el. Oldalai összecsukhatók, lehetővé téve a targoncák közlekedését, és aztán könnyedén újra visszaállíthatók a kiömlések megszüntetéséhez.
 • Szőnyegek: A kiömléselhárító szőnyegek és rongyok az olajok, folyadékok és más kiömlések felszívásával teszik csúszásmentessé a folyosókat és közlekedési területeket. Kialakításuknak köszönhetően a legnagyobb kihívást jelentő alkalmazásoknál is jól teljesítenek, és nagy forgalmú területeken és munkaállomásokon is ideálisan használhatók. A bejárati szőnyegekhez képest a nedvszívó szőnyegek és lábtörlők jobb tapadást biztosítanak, csökkentik a csúszósságot, és megakadályozzák, hogy a folyadékok az egyik területről a másikra jussanak.
 • Hurkák: A nedvszívó hurkák megbízható, rugalmas csövek, amelyek felszívják és magukban tartják a folyadékokat. A hurkákkal körbevehetők a sarkok vagy az egyenetlen felületek, így felitathatók a kiömlések és cseppek, és megakadályozható a folyadék más területekre jutása.
 • Párnák: A nedvszívó párnák ideálisak olyan gépekhez, amelyekről ismert, hogy csepeghetnek vagy szivároghatnak. A párnák könnyen elővehetők, és a nehezen elérhető területeken (aknák, összefolyó medencék és kültéri tavak) is képesek felszívni az olaj- és vízalapú folyadékokat.

Reaktív kiömlés elleni védelem

Ha a proaktív kiömlés elleni védelem nem elegendő vagy hiányzik, a kiömlések terjedésének megelőzésére és eltávolítására is elérhetők kiömléselhárító eszközök.

PadsBioHazard
SpillControlroll
SpillFixGranular


 • Szőnyegek: A méretre vágott szőnyegek költséghatékonyak és kényelmesen használhatók a cseppek feltörlésére vagy felfogására. Minimálisan szöszölődő változatokban kaphatók, 3 kategóriában: az eltávolítandó kiömléstől függően nehéz, közepes és könnyű igénybevételre szolgáló termékek.
 • Tekercsek: A szőnyegek folytonos tekercsekben is kaphatók, melyekkel gyorsan fedhetők le nagyobb felületek és felszívhatók a már szétterjedt kiömlések, szivárgások és csepegések.
 • Hurkák: Az elsősorban proaktív eszközként használt hurkák kellően rugalmasak ahhoz, hogy gyorsan lehessen kisebb gátat kialakítani belőlük a kiömlés terjedésének korlátozására, ha az már bekövetkezett.
 • Granulátumok: A nedvszívó granulátumot apró, laza szemcséi ideálissá teszik olyan alkalmazásokhoz, ahol a párna vagy tekercs nem biztosít megfelelő illeszkedést. Ilyen esetekben a granulált nedvszívó anyag számos felület repedéseiből és réseiből is képes felszívni a folyadékokat.

Újdonságok

HandySorbPad

Ipari kiömlések egyszerű felitatása

A HandySorb számos munkahelyen alkalmazható praktikus eszköz a kiömlések eltávolítására. A HandySorb felmosó fogantyúja meghosszabbítható, és a speciális kialakítású párnákkal hatékonyan és egyszerűen távolítja el a kiömléseket.

>> Tudjon meg többet

 

 


Basespillkit

Könnyen felitathat minden kiömlést

Az Acid Spill Kit, a Base Spill Kit és a Battery Acid Spill Kit mindegyik megoldást tartalmaz, amelyek lehetõvé teszik a felhasználók számára, hogy a kiömlött anyagot praktikus módon biztonságosan és gyorsan legyõzzék.

>> Tudjon meg többet

 

 


SpillTraySmall

A folyékony tartályokat biztonságosan tárolja egy könnyen használható kifolyó tálcán a tisztítási költségek elkerülése érdekében, miközben növeli a munkahelyi biztonságot.

 • kerülje el a tisztítási költségeket: tartalmazzon 20–60 liter kiömlött kemény vegyi anyagokat, beleértve a zsírokat és olajokat is, robusztus, polietilén szerkezetben, amely 100% -ban újrahasznosítható
 • javítsa a munkahelyi biztonságot: kerülje el a csúszásokat és eséseket azáltal, hogy megakadályozza a kiömlések terjedését a munkapadon, és megakadályozza az égést vagy a fulladást azáltal, hogy megakadályozza, hogy a kiömlések más vegyi anyagokkal reagáljanak
 • könnyen használható: 4 méretben kapható, eltávolítható ráccsal, a palackok, különféle tartályok és dobok egyszerű tisztításához és biztonságos tárolásához

>> Tudjon meg többet